Rămâi conectat

Sport

Cupa Florea Grup, pe terenurile de tenis ”Pro Lincă”, în perioada 29-31 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cupa Florea Grup deschide sezonul competițional al tenisului de câmp la Alba Iulia.  Evenimentul, aflat la cea de a doua ediție, va avea loc în perioada 29 – 31 iulie 2016, pe terenurile Tenis Pro Lincă (Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia). 

tenis05Meciurile se vor juca la dublu, iar categoriile sunt: Open Partener, 35 – 50 ani,  50 – 60 ani și + 60 ani. Partidele se dispută în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile constau în cupe, medalii, obiecte sportive, vouchere Florea Taxi, servicii la Hotel Tansilvania și titlul „Campionul verii”.
Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: Tel.: 0763 615 072; 0762 642 176. Termen limită pentru înscrieri: vineri, 29 iulie 2016, ora 11:00.

Evenimentul este organizat de către Florea Grup și Tenis Pro Lincă, iar sponsori sunt Coca Cola și Heineken. Alături de tenis, Florea Grup sprijină și alte proiecte care încurajează sportul și mișcarea, între care se numără și fotbalul, șahul sau ciclismul.

Despre Florea Grup

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, unde de curând a fost inaugurată cea de a zecea stație de carburanți, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. Excelența în turism a fost recunoscută în acest an în cadrul Galei Top Hotel, unde Hotel Transilvania a obținut locul 3 la categoria „Hotel de 4 stele neafiliat unui lanț internațional”. În luna iulie, Hotel Transilvania a primit de la Trip Advisor „Certificate of Excellence”, distincție acordată locațiilor care primesc cele mai bune recenzii de la vizitatori.

[nggallery id=2451]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea