Rămâi conectat

Curier Județean

Cupa Cetății 2015: Peste 250 de perechi de dans sportiv sunt așteptate sâmbătă la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 14 martie, clubul de dans sportiv Top Dance vă invită la Concursul Național de Dans Sportiv ”Cupa Cetății 2015”, care se va desfășura în Sala de sport a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, între orele 09.00 și 22.00.

În cadrul concursului vor evolua peste 250 de perechi de la cluburi de dans sportiv din toată țara, la categoriile Precompetițional, Hobby, Clasa E, Clasa D și Open Basic. Sportivii vor dansa diferite stiluri de dans din categoriile Latino: Samba, Cha Cha, Jive, Rumba și Standard: Vals Lent, Tangou, Quick Step, Vals Vienez, Slow Fox. Invitații speciali ai concursului sunt finaliștii Campionatului Mondial de Dans Sportiv, care vor oferi un moment aparte, un show deosebit în cadrul galelor finale, care vor începe de la ora 19.30.

Vă reamintim că atunci când spunem Top Dance vorbim despre un club cu performanțe deosebite, peste 100 de clasări pe podium în anul competițional 2014, precum și locurile 3 și 5 la Campionatele Naționale. Înscrierile la concurs se fac pe site-ul Federației Române de Dans Sportiv, până vineri, 13 martie, inclusiv. Sunteți așteptați să fiți alături de ei, atât în calitate de concurenți cât și de susținători ai sportului de performanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea