Rămâi conectat

Curier Județean

Cum va fi VREMEA până în 24 decembrie, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 11-24 decembrie 2017, în toate regiunile țării. În următoarea săptămână, meteorologii anunță o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, urmând ca de săptămâna viitoare, temperaturile să scadă treptat.

În Transilvania, până în data de 17 decembrie, vremea va fi caldă, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila între 6 și 12 grade (cele mai ridicate valori se vor înregistra în zilele de 12 și 13 decembrie) și ale minimelor între – 2 și 2 grade Celsius. Apoi, temperaturile vor fi în scădere, astfel că în intervalul 18 – 24 decembrie vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei și vor fi în medie regională, maxime cuprinse între 0 și 3 grade și minime între – 6 și – 2 grade (cele mai reci nopți fiind cele din 20, 21 și 22 decembrie). În intervalul 16 – 18 decembrie, precipitațiile vor fi pe arii extinse și moderate cantitativ, în timp ce în 13 decembrie și în perioada 19 – 24 decembrie vor fi slabe și se vor semnala cu caracter local și temporar.

La munte, până în data de 16 decembrie, vremea va fi în general caldă, cu medii ale temperaturilor maxime între 2 și 8 grade (cele mai ridicate valori se vor înregistra în zilele de 12 și 13 decembrie) și ale minimelor între -3 și 0 grade Celsius. Apoi, temperaturile vor fi în scădere, iar regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate și chiar sub normele climatologice ale perioadei în intervalul 17 – 24 decembrie, când vor fi, în medie, maxime cuprinse între -6 și 0 grade și minime între – 10 și – 4 grade (cele mai reci nopți fiind cele din 19, 20, 21 și 22 decembrie). În intervalul 16 – 18 decembrie, precipitațiile vor fi pe arii extinse și moderate cantitativ, în timp ce în perioada 19 – 24 decembrie vor fi slabe și pe spații mai restrânse.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea