Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 23 iulie 2023, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 23 iulie 2023, în Transilvania și la munte. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Temperaturile vor crește în România, în următoarele două săptămâni. Meteorologii au anunțat zile caniculare pentru toată țara.

În Transilvania vor fi fluctuații de-a lungul intervalului de referință. În 12 și 13 iulie media temperaturilor maxime se va situa în jurul a 29 de grade, apoi va crește până în 14 iuliespre valori de 31-33 de grade. Ulterior va scădea spre 29-30 de grade, iar va crește în perioada 17-19 iulie, până la medii de 33-34 de grade. Din nou vor coborî la o medie de 29-30 de grade. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 14 și 17 grade.

Vor fi perioade cu averse slabe în 11 și 12 iulie și în perioada 19-23 iulie, iar în 14 și 15 iulie se vor semnala fenomene specifice instabilității atmosferice local mai intense și posibil cantități de apă mai însemnate.

La munte, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a intervalului, astfel media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 20 și 24 de grade, în timp ce valorile termice nocturne vor oscila la medii de 10-15 grade.

Vor fi perioade cu averse slabe în mare parte din interval, iar în 14 și 15 iulie se vor semnala fenomene specifice instabilității atmosferice, local mai intense și implicit cantități mai însemnate de apă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Minivacanță de Paște 2024: Șase zile libere pentru români. Ce a anunțat Ministerul Muncii Ministerul Muncii a oficializat că mini-vacanța de Paște va fi de 6 zile pentru români și în acest an. Această decizie a fost luată pentru a crea o „punte” între 1 mai și sărbătorile pascale. Citește și: Mesaje de Paste fericit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea