Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 16 octombrie. Prognoza meteo în Transilvania și la munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru perioada 3-16 octombrie 2016, în toate regiunile țării.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în prima săptămână, valorile termice vor marca o scădere semnificativă, astfel că vremea va deveni rece pentru această perioadă din an, cu medii ale maximelor de 11…15 grade și ale minimelor de 3…7 grade și chiar deosebit de rece în intervalul 5 — 6 octombrie, când temperaturile vor fi, în medie regională, de 8…10 grade la amiază și 0…3 grade dimineață.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cea de-a doua săptămână se estimează o încălzire ușoară și treptată a vremii, ce se va resimți în special la valorile diurne ce vor crește de la medii de 13…15 grade spre 18 grade în jurul datei de 15 octombrie, devenind apropiate de normele climatologic specifice mijlocului de octombrie.

Prima săptămână a intervalului de referință va aduce și ploi frecvente, în general moderate cantitativ, urmând ca apoi probabilitatea de ploaie să fie mai redusă.

La munte, vremea se va răci brusc și semnificativ, astfel că în intervalul 5 — 11 octombrie valorile termice vor deveni negative pe timpul nopților, iar ziua vor fi în medie de 2…6 grade. Apoi este estimată o creștere ușoară și treptată a temperaturilor, ce vor deveni apropiate de cele normale la mijlocul lunii octombrie, cele nocturne devenind, în medie, pozitive. Pe parcursul primei săptămâni, precipitațiile vor fi pe spații extinse și local în cantități mai importante. La început va ploua, dar începând din noaptea de 4 spre 5 octombrie ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Pentru cea de-a doua săptămână, estimările arată o probabilitate de precipitații mai redusă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea