Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 12 august, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 30 iulie – 12 august 2018, publicată luni, arată că vremea va fi călduroasă în următoarele două săptămâni în majoritatea regiunilor ţării, maxima termică urcând până la 32 de grade Celsius, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul perioadei.

În Transilvania, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade în cea mai mare parte a regiunii, cu excepţia depresiunilor, unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale. În aceste condiţii, media regională a temperaturilor maxime va fi de 29 – 30 de grade, cu o tendinţă de scădere în ultimele zile de prognoză, spre 27 – 28 de grade. Minimele se vor menţine în jurul a 16 grade în intervalul 30 iulie – 2 august, apoi vor marca o scădere spre medii de 14 – 15 grade Celsius. Pe tot parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză vor fi perioade în care se vor semnala ploi, mai ales averse, dar cu probabilitate mai ridicată în intervalul 30 iulie – 3 august.

La munte, regimul termic diurn nu va avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului, astfel că mediile temperaturilor maxime vor fi de 18 – 20 de grade Celsius. Temperaturile minime vor avea tendinţa de scădere, de la medii de 12 – 13 grade în primele zile, spre 10 – 11 grade Celsius. Temporar va ploua pe aproape tot parcursul intervalului şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, îndeosebi în prima săptămână.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea