// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Cum va fi VREMEA până în 12 august, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 30 iulie – 12 august 2018, publicată luni, arată că vremea va fi călduroasă în următoarele două săptămâni în majoritatea regiunilor ţării, maxima termică urcând până la 32 de grade Celsius, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul perioadei.

În Transilvania, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod caracteristic acestei perioade în cea mai mare parte a regiunii, cu excepţia depresiunilor, unde valorile termice se vor situa în jurul celor normale. În aceste condiţii, media regională a temperaturilor maxime va fi de 29 – 30 de grade, cu o tendinţă de scădere în ultimele zile de prognoză, spre 27 – 28 de grade. Minimele se vor menţine în jurul a 16 grade în intervalul 30 iulie – 2 august, apoi vor marca o scădere spre medii de 14 – 15 grade Celsius. Pe tot parcursul celor două săptămâni ale intervalului de prognoză vor fi perioade în care se vor semnala ploi, mai ales averse, dar cu probabilitate mai ridicată în intervalul 30 iulie – 3 august.

La munte, regimul termic diurn nu va avea variaţii semnificative pe parcursul intervalului, astfel că mediile temperaturilor maxime vor fi de 18 – 20 de grade Celsius. Temperaturile minime vor avea tendinţa de scădere, de la medii de 12 – 13 grade în primele zile, spre 10 – 11 grade Celsius. Temporar va ploua pe aproape tot parcursul intervalului şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate, îndeosebi în prima săptămână.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419