Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend: Maxime mai potrivite pentru luna mai. În ce zone vor fi din nou 20 de grade Celsius

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Meteorologii ANM anunță că deși vremea se va răci ușor, sfârșitul de săptămână vine cu un nou val de aer cald, cu maxime mai potrivite pentru luna mai decât pentru luna februarie. În ce zone vor fi din nou 20 de grade Celsius.

Mâine vremea se va răci, în special în regiunile extracarpatice. Valorile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă, nu vor depăși 5- 6°C, în timp ce în restul țării mai putem consemna valori peste normele climatologice valori de peste 10-14 Grade.

Vineri și sâmbătă, de asemenea, valori situate între cinci până la 14° pentru ca sfârșitul de săptămână, din nou sâmbătă, să vorbim de 20° în special în Lunca Dunării. Iată, din nou, valori de 20° și chiar și ziua de luni, deci noua săptămâna care urmează, valori de 16-17° în sudul extrem al Munteniei și al Dobrogei.

Însă vorbim și de posibilitatea ca mai ales în următoarele două zile, când vorbim de o vreme mai rece în regiunile extracarpatice și de asemenea și în zona de munte, să consemnăm la altitudini mari de peste 1.500-1.700m predominant ninsori, în timp ce la altitudini sub 1.500m în special în est, sud și parțial în centrul țării, să vorbim și de precipitații mixte și ploi în restul țării, dar și intensificări ale vântului de 70-80km/h în zona montană și 40-50km în zonele mai joase de relief, a spus Elena Mateescu, directorul ANM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea