Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cum să nu fim mândri de un asemenea deputat, precum este CORNELIU OLAR!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cum să nu fim mândri de un asemenea DEPUTAT, precum este CORNELIU OLAR!

Agricultura, alături de silvicultură, prelucrarea lemnului şi meşteşuguri, este cea care ne aduce şi nouă venituri, ne face să trăim mai bine. Pentru a veni în sprijinul nostru, adică al celor care muncim pământul, s-a înfiinţat şi în oraşul Câmpeni, Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (A.P.I.A.).
Ca orice început şi această unitate a pornit destul de greu. Aici noi nu ştiam ce să facem! Nici instituţiile abilitate nu ne-au ajutat să înţelegem mai bine cum trebuie procedat pentru a primi fondurile necesare pentru anumite suprafeţe de pământ şi animale.
Aşa că, spre sfârşitul anului 2009, ne-am trezit că dosarele noastre nu sunt bine întocmite, nu conţineau toate datele solicitate, fiind puşi într-o situaţie dintre cele mai dificile. Unde să ne adresăm? Cine să ne ajute? Atunci a apărut ideea şi inspiraţia de a ne adresa domnului CORNELIU OLAR – deputat al nostru, al MOŢILOR.
Şi iată că, într-o zi a lunii octombrie 2009, ne-am adunat în faţa Biroului parlamentar din Câmpeni, peste 80 de persoane din Sohodol, Peleş, Ponorel, Certege, Bistra şi alte localităţi. Deputatul ne-a ascultat necazurile, problemele, ca un cunoscător al acestora. El plecase în PARLAMENTUL ROMÂNIEI din funcţia de PRIMAR, dar avea practica vieţii de la ţară. După ce am discutat, a stabilit un program de întâlniri cu specialiştii de la A.P.I.A (Câmpeni şi Alba Iulia) în prezenţa autorităţilor locale, atât la Sohodol, cât şi la Ponorel, unde peste 400 de familii din aceste localităţi erau în această situaţie.
În termen de circa două luni de zile, adică până la sfârşitul anului 2009, problemele noastre au fost rezolvate. Ne amintim acum cu plăcere despre acele discuţii ţinute cu noi, cu răbdare şi înţelegere. Că, ştiţi dumneavoastră, ”Ţăranul în unele momente îşi iese din pepeni”! Nu a fost cazul.
Tocmai de aceea noi ne mândrim cu astfel de oameni precum este Corneliu Olar. Este un adevărat MOŢ, un adevărat DEPUTAT al nostru. Mulţi dintre noi îi ştim numărul de telefon, ne lămureşte în diverse probleme şi  în tot ceea ce este legal se ocupă şi ne ajută.
Suntem mândri şi de primarul nostru pe care îl avem la Sohodol, domnul Sorin Corcheş.
Să mergem la vot! Să-l votăm! Este moţul nostru şi ţine la moţi.
Dumnezeu să-i dea sănătate!
TRĂIASCĂ MOŢUL!

Un grup de ţărani din Sohodol şi Peleş                                                                                         pentru care semnează:
Nariţa Ioan
Berindeie Virgil
Sicoe Ioan
Sicoe Roman
Toma Ioan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

REZULTATE olimpiada de limba română pentru școlile cu predare în limbile minorităților și pentru românii din diaspora: Elevi din Alba Iulia, Sebeș și Aiud, calificați la etapa națională Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ PENTRU ȘCOLI/SECȚII CU PREDARE ÎN LIMBILE MINORITĂȚILOR ȘI PENTRU ROMÂNII DIN DIASPORA − clasele V−XII, s-a desfășurat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea