Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cum a căzut o copilă de 13 ani din Alba în mrejele unui tânăr de 18 ani: Adolescentul, trimis în judecată pentru act sexual cu un minor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum a căzut o copilă de 13 ani din Alba în mrejele unui tânăr de 18 ani: Adolescentul, trimis în judecată pentru act sexual cu un minor

Un tânăr din Alba a fost trimis în judecată de magistrații Judecătoriei Sebeș pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

La data de 15 iunie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară la Judecătoria Blaj, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În fapt, s-a reţinut că În perioada februarie- martie 2022, inculpatul, în vârstă de 18 ani, a întreținut două raporturi sexuale normale, consimțite cu persoana vătămată, în vârstă de 13 ani.

Persoana vătămată a susținut că, în cursul lunii iunie 2021, l-a cunoscut pe inculpat, prin intermediul rețelei Facebook, păstrând legătură o perioadă de aproximativ 4 luni. Așa fiind, prin luna februarie 2022, s-a întâlnit cu inculpatul, acesta a venit cu un autoturism condus de către martor și s-au deplasat în locul numit ”…” unde martorul a coborât din autoturism, iar inculpatul, având acordul persoanei vătămate a întreținut un raport sexual normal, consimțit. Persoana vătămată a relatat că i-a precizat inculpatului că are vârsta de 13 ani, iar acesta i-a spus că are vârsta de 19 ani. Copila a mai precizat că și în luna martie 2022 s-a întâlnit cu inculpatul, la locuința mamei martorului – prietenul inculpatului), ocazie cu care a întreținut din nou un raport sexual normal, consimțit. Persoana vătămată a mai arătat că s-a întâlnit de mai multe ori cu inculpatul, dar fără a întreține relații sexuale cu acesta.

Tatăl persoanei vătămate a afirmat că la începutul lunii februarie 2022, bănuind că fiica sa are o relație cu inculpatul, i-a luat telefonul și a observat pe aplicația Whatsapp că cei doi aveau mesaje care se refereau la relații intime, iar persoana vătămată acuza dureri la burtă. Martorul a întrebat persoana vătămată dacă au avut relații intime, aceasta a recunoscut acest fapt, afirmând că a întreținut cu inculpatul relații sexuale o singură dată, la începutul lunii februarie 2022.

În acest caz nu au fost formulate cereri şi excepţii de către inculpat sau persoana vătămată constituită parte civilă în cauză şi nici din oficiu nu se impun a fi invocate.

Decizia poate fi atacată cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât repunerea în situaţia anterioară a procurorului Procurorul Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia, după aproape 10 ani de la momentul suspendării din funcție. Secția pentru procurori a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea