Rămâi conectat

Curier Județean

Cugirean amendat pentru apel fals la 112 – s-a supărat că nu a fost invitat la un chef și a chemat jandarmii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Când un cunoscut a refuzat să-i dea de băut, un bărbat din Cugir s-a răzbunat pe acesta apelând numărul 112 şi reclamând un act de violenţă imaginar. Un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică a descoperit minciuna acestuia şi l-a sancţionat.

Viorel S. (46 de ani) locuieşte în Cugir şi duminică, 12 iulie, în jurul orei 21.00, s-a întâlnit cu un cunoscut care, alături de mai mulţi prieteni, se îndrepta spre un local. Deoarece acesta urma să-şi aniverseze ziua de naştere i-a cerut permisiunea să i se alăture dar, pentru că se afla în avansată stare de ebrietate, a fost refuzat şi îndemnat să plece acasă. Afectat de acest gest a apelat 112 şi a solicitat ajutor de urgenţă pe motiv că ar fi fost înjurat, ameninţat cu acte de violenţă şi chiar îmbrâncit de prietenul său.

În sprijinul bărbatului a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care l-a găsit pe strada Rozelor din localitate şi, împreună, au plecat în căutarea presupusului agresor. L-au găsit în scurt timp sărbătorind la o terasă şi, din spusele acestuia, confirmate şi de cei care îl însoţeau, a reieşit faptul că apelul la 112 a fost total nejustificat. Aşa cum avea să admită mai târziu, domnul Viorel a dorit să se răzbune pentru faptul că prietenul nu l-a acceptat în grupul cu care a ieşit să consume băuturi alcoolice.

Pentru fapta sa s-a ales cu o amendă în valoare de 500 de lei şi cu un scurt instructaj referitor la cazurile în care se justifică apelarea numărului pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea