Rămâi conectat

Politică Administrație

Cugir: Se reorganizează circulaţia rutieră în zona Pieţei Complex

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La solicitarea primarului Adrian Teban, consilierii locali din Cugir sunt chemaţi vineri, 20 decembrie să-şi dea acordul cu privire la instituirea, începând cu 1 ianuarie 2014, a sensului unic de circulaţie a vehiculelor în zona Pieţei Complex, pe traseul Piaţa Compex- Str. Constructorului nr. 11 (în spatele Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”), până în strada Ion Creangă, cu semnalizarea rutieră corespunzătoare.

Într-un Raport de Specialitate, Biroului Administrarea Domeniului Public şi Privat îşi motivează demersul ţinând seama de amenajările făcute în ultima perioadă pe străzile Mureşului, Al. Sahia, constructorului şi zona Pieţei Complex şi necesitatea desfăşurării fluente şi în siguranţă a circulaţiei rutiere în locul respectiv.

De menţionat faptul că  prin amenajarea străzii Mureşului s-a creat posibilitatea circulaţiei pe ambele sensuri de mers situaţie care va conduce descongestionarea traficului în zona pieţei şi o circulaţie optimă dinspre strada Al. Sahia spre str. Ion Creangă şi invers.

În acest context, aleşii locali vor trebui să aprobe modificarea art. 2 din Hotărârea Consiliului Local Cugir nr. 152/2006, care va avea următorul cuprins: „Instituirea începând cu 01.01.2014 a sensului unic de circulaţie a vehiculelor pe traseul Piaţa Complex-strada Constructorului nr.11”. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal, introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia: Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea