Rămâi conectat

Curier Județean

CUGIR: Moș Nicolae îi așteaptă pe copii în centrul orașului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 6 decembrie, centrul oraşului Cugir va fi locul oficial de începere a sărbătorilor de iarnă. Primăria şi Casa de Cultură îi aşteaptă atât pe cei mici, cât şi pe cei mari să vină la bradul din faţa Catedralei Adormirea Maicii Domnului pentru a-l întâmpina aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae.

În aşteptarea lui, la ora 17,00 primarul Adrian Teban va da startul numărătorii inverse la capătul căreia se vor aprinde luminile din bradul de Crăciun şi instalaţiile luminoase care împodobesc centrul localităţii.

Îi aşteptăm pe toţi locuitorii Cugirului să ni se alăture pentru a intra împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă şi mai cu seamă pe cei mici care, suntem convinşi că sunt nerăbdători să-l întâlnească pe Moş Nicolae” a spus primarul Adrian Teban.

În aşteptarea lui Moş Nicolae, organizatorii au pregătit un minispectacol de colinde susţinut de elevii Şcolii Generale „Ioan Mihu” din Vinerea, conduşi de profesorii Laura Teban şi Ionela Popa Dărab, urmaţi de liceeni Colegiului Naţional „David Prodan”, conduşi de profesorul Călin Furdui.

Chiar dacă Moşul nu va fi foarte bogat, copiii vor avea parte de o surpriză inedită: personaje precum zâne, îngeraşi, elfi şi un om de zăpadă vor coborâ din lumea minunată a poveştilor şi le vor împărţii dulciuri tuturor copiilor prezenţi.

Moş Nicolae va veni şi pentru performerii Cugirului şi profesorii lor, care sunt invitaţi de către administraţia locală la Casa de Cultură la ora 19.00, unde va avea loc Gala Performerilor. În cadru festiv, oficialităţile locale, în frunte cu primarul Adrian Teban şi viceprimarul Horia Rotche îi va felicita pe elevii şi profesorii şcolilor din oraş care au obţinut premii la olimpiadele internaţionale, naţionale şi judeţene.

A devenit o tradiţie ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, administraţia locală a oraşului Cugir să-i felicite pe elevii care fac cinste învăţământului cugirean, precum şi pe dascălii care le-au insuflat dragostea şi respectul pentru studiu. Această Gală a performerilor este modalitatea prin care ne  exprimăm consideraţia faţă de munca, seriozitatea şi tenacitatea de care dau dovadă aceşti elevi şi profesorii lor„, a declarat primarul Adrian Teban.

În cadrul galei vor fi premiaţi 230 de elevi şi 89 de profesori care vor primi diplome, Catalogul Performerilor şi dulciuri. Dintre aceştia un număr de 57 de copii şi cadre didactice vor fi premiate şi cu o sumă de bani ca urmare a rezultatelor deosebite obţinute în anul şcolar 2012.

La final, echipa de teatru a Casei de Cultură, condusă de Maria Dodoc îi va invita pe cei prezenţi la o piesă de teatru ce va fi jucată pe scena din sala mare de spectacole.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea