Rămâi conectat

Actualitate

Cugir: Metode de educație non-formală ”Tineret în Acțiune”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În sala de conferințe situată la Baia Socială din Cugir au luat startul, astăzi, cursurile ”Metode de educație non-formală – Tineret în Acțiune”, organizate de Asociația Alternative Sociale ”Milenium” în colaborare cu Serviciul Public de Asistență Socială Cugir.

Activitatea are loc în perioada 16-18 noiembrie 2012 și se adresează reprezentanților instituțiilor publice implicate nemijlocit în lucrul cu tinerii; coordonatorilor de proiecte; membrilor grupurilor informale de tineret; voluntarilor; tinerilor care doresc să se implice în proiecte etc.

La finalul acestui modul de formare, cei 18 participanți înscriși la cursuri vor fi capabili să definească și să precizeze caracteristicile educației non-formale, să selecteze instrumente și metode de educație, aplicabile în programul ”Tineret în Acțiune”, să evalueze programele și activitățile non-formale derulate în cadrul programului european ”Tineret în Acțiune”. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea