Rămâi conectat

Actualitate

Cugir: Atleţii de la Clubul Sportiv Orăşenesc – locul III la Campionatul Naţional de Cros, desfăşurat la Botoşani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un remarcabil şi neaşteptat succes au înregistrat reprezentanţii secţiei de atletism, a Clubului Orăşenesc Cugir la Campionatul Naţional de Cros desfăşurat recent la Botoşani.

Elevii profesorului Gheorge Hăprean, calificaţi pentru etapa pe ţara la categoria Copii 3-Masculin au urcat pe podiumul întrecerii ocupând locul III, într-o competiţie antrenantă şi dificilă la care au luat parte peste 400 de concurenţi.  S-a înregistrat cu această ocazie cea mai bună performanţă la atletism după 1990. „Regretabil este faptul că unul dintre principalii alergători n-a putut participa la concurs, din motive de sănătate situaţie ce ne-a privat de posibilitatea de a urca pe o poziţie superioară, poate chiar pe locul I al concursului” ne-a spus, cu oarecare regret Gheorghe Hăprean.

Ceea ce se dovedeşte şi mai interesant este faptul că cei 4 sportivi care au adus medalia de bronz şi anume: Gyapias Mikloş, Mărginean Lucreţiu, Urâtoiu Adrian şi Mărginean Iulian  învaţa în aceeaşi clasă la Şcoala Gimnazială ,,Iosif Pervain” din Cugir.

„A fost o competiţie antrenantă desfăşurată pe o vreme de iarnă autentică dar care a dovedit că atunci când există dorinţa de performanţă rezultatele nu întârzie să apară. Vreau să mulţumesc pe această cale, conduceri clubului, personal d-lui preşedinte Adrian Mihai pentru sprijinul pe care îl acorda acestei tinere şi promiţătoare secţii de atletism” a declarat profesorul Gheorghe Hăprean.

Constantin Predescu

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea