Rămâi conectat

Actualitate

Cugir: Absolvenţii cursurilor de Securitate Ecologică şi-au susţinut examenul de licenţă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Departamentul Formare Profesională, din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca a organizat la Colegiul Tehnic „ID Lăzărescu” Cugir, în zilele de 10 şi 11 mai, examenul de absolvire a cursurilor postuniversitare, în domeniul Securităţii Ecologice. Este finalul unui demers, aparţinând Centrului pentru Promovarea Antreprenoriatului în domeniul Dezvoltării Durabile înfiinţat la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, în cadrul căruia 44 de persoane au urmat timp de cinci luni, cursuri de Securitate Ecologică.

Cursurile au început în 10 noiembrie 2012 şi s-au finalizat pe data de 13 martie, a.c, fiind susţinute de personalităţi din mediul de afaceri şi academic cu experienţă în domeniul antreprenoriatului şi al dezvoltării durabile, majoritatea profesori de la Universitatea tehnică din Cluj-Napoca.  După epuizarea cursurilor, în perioada 18-27 aprilie au avut loc examene/colocvii la un număr de 8 discipline pe diverse probleme care ţin de materia studiată pe parcursul a 336 de ore.

În cadrul examenului de absolvire a cursului postuniversitar, desfăşurat în perioada 10-11 mai la Colegiul Tehnic „ID Lăzărescu” Cugir s-au prezentat şi au susţinut individual lucrarea de licenţă, în faţa comisiei, toţi cei 44 de cursanţi.

Comisia de examinare a fost formată din:Prof. dr. ing. Valer Micle, Conf. dr. ing. Mihai Emil Riţi, Dr. ing. Adrian Diniţă, Dr. ing. Gligor Oltean. Absolvenţii vor primi Diplome de absolvire şi pot deveni specialişti în diverse structuri organizatorice-firme, companii multinaţionale, administraţii locale şi agenţii descentralizate cu responsabilităţi în domeniul securităţii mediului.

Constantin Predescu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea