Rămâi conectat

Cultură Educație

Cu jandarmii la școala gimnazială din Daia Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Alba a răspuns miercuri, 27 ianuarie,  invitației  directorului școlii, prof.  Camelia Popescu și a coordonatorului de proiect împotriva violenței, prof.  Laura Brădilă  și a  desfăşurat   o activitate  informativ preventivă adresată elevilor clasei a VIII – a.

 

jandarmi si elevi“Invitații au prezentat copiilor aspecte teoretice și practice legate de misiunile Jandameriei, le-au vorbit despre consecinţele juridice ale săvârşirii de contravenţii şi infracţiuni şi ale violenţei în general.

 

Elevilor le-au fost prezentate diferite aspecte referitoare la modul în care trebuie să  evite formele de violenţă și modul corect de acțiune în cazul în care sunt martorii sau chiar victimele unor comportamente agresive. Copiii au ascultat cu interes expunerile făcute de  reprezentanţii Jandarmeriei Alba, iar după prezentarea aspectelor teoretice, le-au adresat numeroase întrebări jandarmilor.

 

Elevii și profesorii școlii  au fost încântați de activitățile desfășurate împreună cu jandarmii și i-au invitat să revină”, se arată într-un comuniat remis presei de Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea