Rămâi conectat

Curier Județean

Cu emoţii la volei feminin! CSU Medicina CSŞ Tg Mureş – Volei Club Alba Blaj 2-3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ultima partidă oficială din anul 2011 a fost una cu mari emoţii astăzi pentru Volei Club Alba Blaj. Deşi a realizat al 10-lea succes consecutiv din tot atâtea jocuri în Divizia A2 seria vest la volei feminin, gruparea din „Mica Romă” se află în scădere de turaţie şi a trecut prin chinuri în întâlnirea externă de la Tg Mureş cu CSU Medicina CSŞ. Gazdele au condus cu 2-1 la seturi şi au fost la un pas să producă marea surpriză a stagiunii, dar în cele din urmă liderul a revenit, a câştigat disputa în „decisiv” însă a pierdut primele două seturi în actualul campionat, celelalte confruntări fiind adjudecate numai cu 3-0.
    Scorul final a fost 2-3 (25-18, 11-25, 25-18, 14-25, 9-15), iar pentru conjudeţene (antrenori Liliana Bogendorfer şi Emil Ciufudean) au evoluat Andreea Niţulescu, Laura Mastahac, Roxana Lupu, Valentina Rusu, Alina Covrig, Alexandra Ciontoş, Oana Duţă şi Andreea Resiga. „Nu ne-am concentrat suficient, le-am luat de sus pe adversare şi am fost la un pas să pierdem împotriva unei echipe foarte tinere. Noi ne-am făcut jocul dificil, dar până la urmă am scos maximum posibil în condiţiile date„, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

VC Alba Blaj va intra în pauză competiţională până în 21 ianuarie 2012 (meci extern la Rm Vâlcea), dar în acest răstimp căutările pentru întărirea lotului continuă pe mai multe piste, perioada de transferuri încheindu-se în 10 ianuarie 2012. (H.D.M.)

Sursa foto: www.alba-sport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea