Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – SCM CSȘ Craiova 101-56 *Echipa lui Popov încheie turul pe prima poziție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-Spisska Nova Ves26CSU Alba Iulia, echipa pregătită de Miroslav Popov  a câștigat la o diferență substanțială 101-56 (26-13, 36-22, 18-13, 21-8), întâlnirea cu SCM Craiova, ultima clasată, contând  pentru runda a 13-a a Ligii naționale de baschet feminin.

Formația din Cetatea Marii Uniri a realizat al 8-lea succes la rând, incluzându-le aici și pe cele din CEWL și la mijlocul sezonului este pe prima poziție, la egalitate cu ICIM Arad, CSM Târgoviște și Sepsi Sf. Gheorghe.

Cum la pauza mare diferența era deja confortabilă (62-35), Miroslav Popov a rulat întregul lot, iar CSU Alba Iulia a reușit să depășească iar borna celor 100 de puncte marcate într-un joc

Miercuri, 26 noiembrie, CSU Alba Iulia va juca acasă în CEWL cu Basketball Nymburk, iar sâmbătă este meci la Satu Mare, în Cupa României. „A fost un meci în care ne-am mişcat destul de greu, au fost momente foarte bune, dar şi unele nereuşite, însă bine, este greu să jucăm în permanenţă la un nivel ridicat în astfel de partide cu echipe mult sub nivelul nostru. Voi încerca să corectez lucrurile care nu au mers la antrenamente, însă este importantă o nouă victorie. Terminăm astfel turul de campionat mai bine decât de aşteptam, cu 11 succese, în primele 4 echipe din ţară, care probabil se vor bate în final şi pentru titlu. Este important să continuăm de aceiaşi manieră şi în retur, pentru a putea termina sezonul regulat pe o poziţie cât mai avansată„, a declarat Miroslav Popov.

*Agunbiade – al treilea “double-double” consecutiv, Kuster a punctat și ea la acest capitol!

În continuare studentele lui Miroslav Popov se întrec în “double-double”, Wumi Agunbiade fiind la al treilea  joc consecutiv cu “double-double”. În total echipierele CSU au strâns 15 asemenea reuşite, Kuster – cu 7, fiind urmată de Wumi Agunbiade – cu 6, Valencia McFarland şi L’Oreal Joy Price – câte un „double-double”

Au marcat: Jessica Kuster – 26 de puncte (și 11 recuperări), Wumi Agunbiade – 24  (și 14 recuperări), Milica Deura – 14,  Alexandra Uiuiu – 13, Joy Price – 13, Marta Fodor – 8, Larisa Toma – 3.

Disputa a fost dominată autoritar de la un capăt la celălalt de fetele lui Popov, care nu au permis adversarelor niciun moment să se apropie prea mult pe tabelă, chiar dacă apărarea nu a funcţionat în multe momente ale jocului. În ultima parte, universitarele au dominat din nou clar şi au terminat partida cu peste 100 de puncte marcate şi o diferenţă clară pe tabelă de 45 de puncte. De menţionat că este cea de-a treia partidă directă consecutivă în care CSU reuşeşte să depăşească pragul de 100 de puncte în faţa craiovencelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea