Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, derby la Mediaș! Metalurgistul Cugir, ultima reprezentație internă a anului, Industria Galda – deplasare dificilă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Penultima rundă a anului în eșalonul terț, a 14-a etapă a turului Seriei 9, propune ultimul joc acasă în cazul Metalurgistului Cugir, respectiv deplasări pentru CSU Alba Iulia (derby la Mediaș) și Industria Galda (confruntare la Ungheni).

*Metalurgistul Cugir (locul 7, 17 puncte) – Viitorul Cluj (ultima poziție, 6 puncte), vineri, ora 14.00 (în tur, 1-2).

“Roș-albaștrii” sunt obligați să câștige la ultima partidă în fața fanilor, asta pentru a depăși criza: 3 eșecuri la rând, fără a înscrie, alunecarea în ierarhie și îndepărtarea de locurile de play-off. Adversarul este unul facil, “lanterna roșie”, care are 4 înfrângeri succesive și un singur punct acumulat în 8 întâlniri (singura victorie stagională a trupei conduse de Marius Popescu s-a înregistrat în tur!).

*ACS Mediaș (locul 3, 24 de puncte) – CSU Alba Iulia (locul doi, 24 de puncte), sâmbătă, ora 14.00 (în tur, 1-0).

Duel extrem de interesant între vecine de ierarhie, situate pe podium, la egalitate de puncte. Formația din Cetatea Marii Uniri este cea mai bine clasată dintre conjudețene, reprezintă revelația acestui sezon și are o serie de 4 întâlniri fără înfrângere (8 puncte).

Nou-promovata revine pe teren propriu după două deplasări în care a luat un singur punct. ACS Mediaș este puternică în fața suporterilor, cu 5 victorii consecutive și un egal, în runda inaugurală (0-0 cu CSM Unirea Alba Iulia). În duelul de pe “Cetate”, vizitatorii s-au impus dintr-un penalty controversat.

*Unirea Ungheni (locul 4, 21 de puncte) – Industria Galda (locul 9, 9 puncte), sâmbătă, ora 14.00 (în tur 3-1).

Măcinați de probleme găldenii, ajunși pe poziție retrogradabilă, după două insuccese consecutive pe teren propriu, au o misiune dificilă în compania pretendentei la promovare, fiind creditați cu puține șanse. În tur, Astafei a realizat un hat-trick pentru o victorie lejeră a mureșenilor. Vizitatorii nu pot conta pe 6 jucători de bază (Căt. Suciu, Potopea, Cioară – suspendați, Frențiu, Oniche și Puha – accidentați).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: CIL Blaj, campioană cu 6 etape înaintea finalului în Liga 4! | Echipa din „Mica Romă”, victorie 3-1 în derby-ul cu CS Ocna Mureș *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0): Ciugudean (15), Tomuța (28), Mihu (90+2)/ Val. Drăgan (49, penalty). Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei a 24-a și a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea