Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, debut la Timișoara în Liga Națională de rugby | Campioana vine pe “Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ajunsă pe prima scenă a sportului cu balonul țuguiat din țara noastră după ce Federația Română de Rugby a decis comasarea primelor două eșaloane, CSU Alba Iulia va debuta în următoarea ediție cu o deplasare la Timișoara, sâmbătă, 16 aprilie, contra recentei câștigătoare a Cupei României (22-15 cu Știința Baia Mare).

Vor participa 14 echipe, repartizate după cum urmează: *grupa 1: CSM Știința Baia Mare, SCM-USAMVB Timișoara, CSU Cluj, Știința Petroșani, RC Gura Humorului, CSM Suceava și CSU Alba Iulia; *grupa 2: CSA Steaua, Dinamo, CS Năvodari, RC Bârlad, CSM Galați, RC Grivița și Poli Iași.

Primul meci pe teren propriu, în 30 aprilie, pe “Cetate”, va fi cu CSU Cluj, iar în etapa a 3-a (7 mai) urmează deplasarea în Valea Jiului, la Petroșani. În a 4-a rundă va fi iar meci intern, cu RC Gura Humorului (14 mai), urmat de descinderea de la Suceava (21 mai), formație impotriva căreia s-a obținut unica victorie în seonul trecut (31-17, în octombrie, în Divizia Națională de Seniori). Meciul de gală al anului va fi în Cetatea Marii Uniri, în etapa a 7-a, cu CSM Știința Baia Mare, campioana ultimelor 3 stagiuni, sâmbătă, 4 iunie. Primele două clasate se vor califica, restul formațiilor urmând să evolueze în play out (în ambele cazuri se pleacă de la zero cu punctajul).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea