Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare 69-67. Echipa antrenată de Popov luptă pentru bronz!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a câştigat al doilea meci din finala mică a Ligii Naţionale de Baschet Feminin contra echipei CSM Satu Mare cu scorul de 69-67  (pe sferturi 23-21, 14-20, 15-14, 17-12). După acest meci CS Universitatea Alba Iulia reintră în cursa pentru medalia de bronz, următorul joc fiind marţi, 7 mai.

A fost un meci strâns în care echipa antrenată de Miroslav Popov a început bine, iar după primele 10 minute de joc tabela arăta 23 – 21. Lipsa de concentrare din sfertul al doilea a făcut ca la pauza mare echipa antrenată de Dan Fleşeriu să conducă cu scorul de 37 – 41.  Înainte cu 10 minute de final scorul a fost 55 – 52, iar ultimele minute din joc au fost dramatice din toate punctele de vedere, distanţa pe tabelă fiind de 2-3 puncte în favoarea echipei din Satu Mare. Cu 42 de secunde înainte de finalul meciului scorul era egal 67 – 67, iar CSU a marcat ultimul coş al meciului prin Eniko Laza, în scandările şi bucuria spectatorilor.

*Jovana în lacrimi

Tratamentul la care a fost supusă de către fanii albaiulieni a făcut-o pe Jovana Vukoje să izbucnească la finalul meciului în lacrimi fiind cu greu calmată de oficialii echipei.

Galeria “Gruppo Arnsberg” a huiduit-o pe baschetbalista Jovana Vukoje din cauza unei neînţelegeri din meciul care a avut loc la Alba Iulia contra campioanei CSM Târgovişte, scandând în repetate rânduri “Jovana pleacă din Alba”.

„A fost foarte dificil pentru noi, Satu Mare a avut un avantaj moral ţinând cont de prima victorie şi a început mult mai bine decât noi sfertul al doilea. Am făcut unele greşeli, am revenit şi le felicit pe fete pentru că au avut puterea să remonteze acest meci. Cu un arbitraj normal avem 50% sanse să luam medalie la capătul unui sezon istovitor.” a declarat Miroslav Popov, antrenorul echipei CSU. 

Meciul precedent CSU a fost învinsă cu scorul de 72-69, iar prin reuşita din această seară CSU are speranţe la medalia de bronz.

Pauza competiţională va aduce schimbări majore de efectiv în cadrul echipei albaiuliene, iar în toamnă echipa din Cetatea Marii Uniri va participa în premieră în cupele europene.

Pentru CSU au marcat: Amanda Thompson 15 puncte, Tereza Brantlova – 14, Becca Tobin – 14, Alexandra Uiuiu – 11, Eniko Laza – 6, Katya Abramzon – 5, Jovana Vukoje – 2, Zenta Melnika – 2 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea