Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia – CSM Deva, astăzi, la Galtiu, ora 17.30, în turul al treilea al Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, la Galtiu, de la ora 17.30, CSU Alba Iulia, singura reprezentantă a Albei rămasă în Cupa României, va întâlni CSM Deva în al 3-lea tur al Cupei României.

Un duel în premieră, miza fiind calificarea în play-off-ul competiției, în 30 august, când vor intra și 8 formații de pe prima scenă, ultima etapă înaintea grupelor Cupei României.

Albaiulienii au două absențe de marcă, Al. Giurgiu (accidentat) și Niakate (suspendat), iar duminică au pierduut jocul de verificare cu Viitorul Sântimbru, scor 2-3 (1-3).

Universitarii au avut și șansă la tragerea la sorți, întrucât au evitat o echipă din eșalonul secund.

Formația din județul vecin, la care în intersezon a ajuns fundașul Ionică, fost la CSU, a eliminat în faza anterioară pe Gloria Geoagiu, scor 2-0, echipă unde activează antrenorul Gabriel Cotoară.

În ediția trecută a eșalonului terț, formația lui Ștefan Nanu a câștigat Seria 7, în care a fost și acum repartizată, a trecut de Șoimii Lipova (1-0, 2-2) și a pierdut în al doilea baraj de promovare cu CSM Reșița (dublu 2-3).

În Cupa României, CSU Alba Iulia a trecut de conjudețenele CSM Unirea Alba Iulia (5-0) și Metalurgistul Cugir (4-3, după prelungiri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea