Rămâi conectat

Actualitate

CSŞ Caracal – HC Alba Sebeş 30-27 (15-16), în Divizia A de handbal feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, CSŞ Caracal – HC Alba Sebeş 30-27 (15-16).

Pentru formaţia condusă de Dorin Cian, ce a întâlnit liderul seriei, formaţie fără drept de promovare, au marcat Mihaela Tecariu – 10 goluri, Roxana Lopătaru – 9, Paula Chirilă – 3,  Cătălina Ciolan – 2, Ana Maria Ion – 1, Andreea Baltag – 1, Delia Paştiu – 1.

Din lot au mai făcut parte Daniela Cochici, Lenuţa Mormeci, Daniela Udrea, Ioana Pojar, Ioana Almăşan, Bianca Gornistu, Bianca Bogdan.

A fost un meci echilibrat, pierdut pe mâna noastră. În ansamblu am jucat bine, dar ultimele 5 minute n-am tratat corespunzător anumite situaţii favorabile. Cine a greşit mai puţin a câştigat„, a spus Dorin Cian.

În penultima rundă a stagiunii, miercuri, 9 mai, conjudeţenele vor juca tot în deplasare, cu Univ. Reşiţa. Menţionăm faptul că HC Alba Sebeş a pornit campionatul cu gândul de a promova, însă s-a afundat în anonimat. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

9 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime de 39 de grade, disconfort termic și nopți tropicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

9 iulie 2024 | COD GALBEN de CANICULĂ în Alba și alte zone din țară: Maxime de 39 de grade, disconfort termic și nopți tropicale Meteorologii ANM au emis luni dimineața noi avertizări cod galbend e caniculă, valabile în Alba și alte zone din țară.  Citește și: Cum protejăm animalele de caniculă? Sfaturi importante de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea