Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSȘ Blaj, performanță de excepție: a patra calificare consecutivă la un turneu final, la volei masculin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSȘ Blaj a reușit o performanță de excepție, bifând a patra calificare consecutivă la un turneu final. O generație extraordinară pregătită de antrenorul Alexandru Man a izbutit acest rezultat de marcă în cadrul turneului semifinal de volei, speranțe, masculin, disputat recent la Zalău.

Echipa din “Mica Romă” a întâlnit LPS Oradea, CNNT Craiova și CSȘ Zalău, rezultând un turneu extrem de echilibrat, calificatele în faza finală stabilindu-se în ultima zi. Astfel, CSȘ Blaj era obligată să obțină toate cele trei puncte, realizându-și obiectivul, după un succes clar, 3-0 cu LPS Oradea. Celelalte rezultate ale blăjenilor au fost 3-0 cu CSȘ Zalău și 2-3 cu CNNT Craiova, iar CSȘ Blaj a ocupat prima poziție, cu 7 puncte, a doua echipă ce a acces la turneul final fiind CNNT Craiova (cu șase puncte). “Felicit comportamentul și spiritul colectiv al băieților la acest turneu. Am reușit o performanță deosebită”, a declarat antrenorul Alexandru Man (CSȘ Blaj), care s-a bazat pe efectivul format din Tudor Balu, Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Răzvan Oltean, Octavian Orian, Sebastian Roșianu, David Răzăilă, Darius Poanta, Bogdan Poanta, Robert Rus, Antonio Jidveian și Marian Horhat.

Federația Română de Volei va stabili în 24 aprilie locația unde va avea loc turneul final, cele 8 echipe finaliste fiind CSȘ Blaj, CNNT Craiova, CSȘ Botoșani, CSȘ Bacău, CSȘ Tulcea, CS Dinamo București, CTF Mihai I București, AV Titanii 3 București. Felicitări!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea