Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSŞ Blaj – medaliată cu bronz la campionatele naţionale de juniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSS BlajCSŞ Blaj a cucerit medalia de bronz în cadrul campionatelor naţionale de juniori, după ce a învins în finala mică pe CSM CSŞ 2 Bucureşti, scor 3-2, după ce în setul decisiv s-a impus cu 15-11!

Am avut un prim set excelent, în setul secund, de la 15-15 greşelile individuale ne-au făcut să pierdem avantajul, dar apoi ne-am revenit. Mă bucur că împreună cu această generaţie talentată am luat încă o medalie de bronz şi sper că nu ne vom opri aici„, a spus antrenorul sârb Ugliesa Segrt.

În semifinale, echipa din „Mica Romă” a fost învinsă de Dinamo cu 3-0.

Rezultatul este foarte bun, acesta este locul nostru şi ne bucurăm că am reuşit să luăm o medalie. Trebuie multă răbdare pentru a avea viitorul asigurat. Îl felicit pe Ugliesa, un antrenor care a muncit foarte bine întregul an. Este încă o medalie pentru Blaj, a doua după cea la senioare„, a declarat Branko Gajic, care l-a asistat pe Ugliesa Segrt.

Lotul este compus din Sorina Mocan (cpt.), Ramona Rus, Alexandra Biriş, Ioana Vodă, Delia Pădurean, Diana Popa, Raluca Rotar (libero), Irina Viloiu, Mădălina Sârbu şi Alina Marginean. Nu a facut deplasarea Oana Simu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea