Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir a pierdut şi al doilea joc cu Unirea Sântana, în etapa interjudeţeană a juniorilor A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Festivitate premiere 2013 AJF Alba 17Campioana judeţului Alba la juniori A1, CSO Cugir a pierdut şi al doilea joc disputat cu Unirea Sântana, scor 2-5 (2-1), pe propriul teren. Arădenii au câştigat şi în tur cu 3-0, astfel echipa cugireană fiind eliminată din competiţia dedicată fotbaliştilor născuţi în anul 1994 şi mai tineri. Golurile amfitrionilor au fost înscrise de Rădac, formaţia de sub Drăgana conducând la pauză.

Antrenorul Cătălin Paşcanu a mizat pe următoarea formulă: Raţiu – R. Pop, Marcu, Nemeş, Stoica – Al. Radu, Dicu, Dâncan, Lakatos – Rădac, R. Pop (au mai intrat Mitea, Codrea, Păcurar, Vasilie, Vâjdea).

Deşi am pierdut ambele jocuri, am acumulat experienţă, în compania unui adversar mai puternic. O repriză ne-am luptat cu ei, cât am putut alerga, aşa a fost şi în partida tur. Stoica, Păcurar, Dicu şi Al. Radu termină junioratul, deci în linii mari vom miza şi anul viitor pe acelaşi nucleu, însă va fi o problemă cu această generaţie, în cazul în care promovează CSO Cugir în Liga a 3-a, întrucât nu ştim în ce campionat vom juca„, a declarat Cătălin Paşcanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea