Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, un nou transfer: Albert Voinea! Noi înțelegeri pentru Istrate, Roșu și Sebaș

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia mizează pe experiență în campania de promovare în Liga 2, obiectivul anunțat pentru ediția viitoare. „Alb-negrii” au anunțat al doilea transfer din această pauză, după Ștefan Blănaru (35 ani, CS Mioveni), respectiv pe atacantul Albert Voinea (31 ani), venit tot din Liga 2.

Am ales Unirea Alba Iulia după discuții cu foști colegi care mi-au vorbit frumos despre ceea ce e acolo și despre ceea ce se vrea. A contat foarte mult prezența lui Alexandru Pelici la echipă deoarece pot spune că e unul dintre puținii antrenori care m-au cunoscut cu adevărat. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și la finalul sezonului să promovăm„, a declarat Albert Voinea pentru pagina oficială a clubului din Cetatea Marii Uniri.
În vârstă de 31 de ani, Albert Voinea vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a evoluat în 15 partide în sezonul 2023-2024, marcând un singur gol.
Până în acest moment Albert Voinea a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CS ”U” Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, CSC Dumbravița, Ripensia, UTA Arad, Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt doar cele mai importante echipe pentru care a jucat noul atacant al echipei noastre.
De asemenea, CSM Unirea Alba Iulia a anunțat trei prelungiri contractuale. Andrei Roșu și Florin Istrate continuă pentru încă un sezon în ”alb-negru”, în vreme ce Marius Sebaș a semnat un nou acord valabil pentru următoarele trei ediții de campionat.
Informații, foto: CSM Unirea Alba Iulia

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

România – Belgia, sâmbătă, la Koln, „Tricolorii”, test complicat cu „diavolii roșii” la Euro 2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

România – Belgia, sâmbătă, la Koln, „Tricolorii”, test complicat cu „diavolii roșii” la Euro 2024 România – Belgia, al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024, se joacă sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00, la Koln. După victoria uluitoare cu Ucraina, în primul meci al grupei, prima noastră reprezentativă a devenit candidată la calificarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea