Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna şi-a întărit serios efectivul în intersezon

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zlătnenii au câte 1000 de lei bonus pentru evitarea retrogradării

    Noul preşedinte executiv al CS Zlatna, Adrian Marius Haţegan (43 de ani), personaj ce a activat, cu intermitenţe, în fotbalul judeţean în calitate de jurist al clubului din Cetatea Marii Uniri susţine că gruparea de pe Ampoi va evita retrogradarea la finele acestei stagiuni. Prima veste bună a venit în urma şedinţei Comitetului Executiv al FRF, când s-a decis ca din eşalon terţ să retrogradeze numai 21 de echipe (locurile 14-16 din fiecare serie şi alte trei de pe locul 13) în loc de 5 formaţii din fiecare serie. CS Zlatna a încheiat turul pe penultima poziţie în Seria a 6-a a Ligii a 3-a (cu numai 9 puncte), şi implicit are de recuperat un ecart redus, Voinţa Livezile (locul 12, cu 15 puncte).
După două campionate ce au însemnat retrogradare din eşalonul terţ (dar totuşi continuarea în Liga a 3-a), motivele prioritare fiind în principal problemele financiare se pare că lucurile au intrat pe o turnură pozitivă. „Există un proiect pe 4 ani, în care vrem să punem baze serioase fotbalului din localitate. Din toamnă, va fi o clasă de fotbal la liceul din Zlatna şi o să organizăm serios activitatea grupelor de copii şi juniori”, a declarat Adrian Haţegan, care însă pune accentul pe prezent. „Cred că am realizat o campanie de transferuri foarte bună şi echipa va avea altă faţă în retur. Trebuie să evităm retrogradarea şi pentru asta ne-am fixat un obiectiv imediat în a aduna 10 puncte în primele 4 etape din retur”, a mai spus preşedintele zlătnean.
lPrime şi bonus la menţinerea în Liga a 3-a
Cu 15 noi jucători, Târziu şi G. Toma (Corona Braşov), Gavrilă şi H. Marian (Europa Alba Iulia), P. Pop (Unirea Valea lui Mihai), Tămăşan şi Cucuruzan (liberi de contract), Kopandy, Morar, C. Suciu şi Sg. Pop (Unirea Floreşti), A. Câmpean (Dinamo II), P. Dârjan (FC Cisnădie), A. Lacatos (FC Baia Mare), Oct. Drăgan (Mureşul Deva), păstrarea a încă doi jucători (Al. Man şi Kiraly) ce la un moment dat erau plecaţi, aurarii au parte şi de un important stimul financiar pentru îndeplinirea dezideratului.
Astfel, elevii lui Dorel Mureşan au promis un bonus de 1000 de lei (pentru jucătorii de bază) în cazul atingerii obiectivului la finele campionatului şi vor juca în retur pe recompense serioase: 300 de lei victoria acasă, respectiv 400 de lei succesul extern. „Dacă totul va fi în regulă şi echipa va avea rezultate, în săptămâna următoare jocului fotbaliştii îşi vor încasa primele aferente”, a mai spus oficialul zlătnenilor. De asemenea în retur, CS Zlatna intenţionează să dispute partidele interne la lumina reflectoarelor, în nocturnă, iar întâlnirile să fie transmise de DigiSport, caz unic în arealul fotbalului de Liga a 3-a din ţară.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea