Rămâi conectat

Curier Județean

CS Zlatna – Sănătatea Cluj 0-0 în Liga a 3-a! „Viruşii verzi” i-au trimis pe aurari spre a treia retrogradare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Zlatna a terminat la egalitate, 0-0, pe propriul teren cu Sănătatea Cluj, în etapa a 21-a a Diviziei C ŞI SE ÎNDREAPTĂ SPRE AL 4-LEA EŞALON. Aurarii, ajunşi la minus 16 în clasamentul adevărului, cu numai 17 puncte (17-43) mai deţin şanse minime să evite a treia retrogradare consecutivă, după pasul greşit cu „viruşii verzi” din Vinerea Mare. Runda viitoare, CS Zlatna va întâlni în deplasare, vineri, 20 aprilie, pe „U” Cluj 2.

Sărbătorile Pascale au iz de tristeţe pe Ampoi, asta pentru că amfitrionii n-au fost în stare să învingă un adversar ce a jucat aproape 70 de minute în inferioritate (Văidean eliminat în min. 35)! Dorel Mureşan a trimis în teren formula Tîrziu – Al. Man. H. Marian (63, Gavrilă), Kiraly, P. Pop – Oct. Drăgan, Kopandy, M. Morar, C. Suciu – Tămăşan (63, M. Rusu), A. Cîmpean, rezerve Cocîrcă, G. Toma, I. Marian.

*Soarta lui Dorel Mureşan pe muchie de cuţit, antrenorul este la un pas de demitere!

Semieşecul de azi şi mai ales maniera slabă de joc, chinuială, fără ocazii reale deşi adversarii erau în inferioritate din primul mitan pun în pericol postul antrenorului Dorel Mureşan, Unele persoane din club ar intenţiona să renunţe la serviciile tehnicianului clujean, dar soarta acestuia se va decide sâmbătă, într-o şedinţă extraordinară a CS Zlatna. Există semnale că Mureşan are şanse destul de reduse de a continua pe banca tehnică, primarul Silviu Ponoran fiind deranjat de rezultatele echipei, deşi în retur s-a reglat extrem de mult partea financiară!

(H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Zona de picnic de la Panoramic Alba Iulia, pregătită pentru 1 MAI 2024. Albaiulienii pot încinge micii pe grătarele noi, montate de primărie Primăria Alba Iulia a început pregătirile pentru 1 mai 2024, ziua internațională a muncii, când o parte din albaiulieni aleg să iasă la iarbă verde și să încingă grătarele. La Panoramic au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea