Rămâi conectat

Curier Județean

CS Zlatna – Corona Braşov se joacă în nocturnă, pe „Minaur”, vineri, 25 mai, de la ora 20.00!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida dintre CS Zlatna şi Corona Braşov, contând pentru etapa a 29-a a Ligii a 3-a se va disputa vineri, 25 mai, cu începere de la ora 20.00, în nocturnă, pe stadionul „Minaur”! Acest joc, din penultima rundă a seriei a 6-a reprezintă primul meci oficial din istoria clubului zlătnean, pe teren propriu, care se va desfăşura la lumina reflectoarelor, situaţie posibilă graţie implicării fostului preşedinte executiv Adrian Marius Haţegan.

Instalaţia de nocturnă de pe arena din Zlatna a fost modernizată toamna trecută şi asigură un iluminat de 1200 de lucşi, aurarii intenţionând chiar înaintea returului să programeze toate jocurile interne în nocturnă. „Fotbalul este pentru spectatori şi spectacol. Pe undeva vrem să oferim fanilor noştri prilejul de a se delecta cu un joc desfăşurat în nocturnă, mai ales că rezultatele echipei i-au dezamăgit în acest sezon„, a declarat Constantin Iancu, director sportiv al CS Zlatna.

Gruparea de pe Ampoi a mai bifat, în urmă cu trei ani, în 2009 un meci în nocturnă, pe stadionul „Minaur”, un amical cu Gaz Metan Mediaş, precum şi o confruntare în deplasare cu Dinamo, contând pentru Cupa României.

CS Zlatna bifează a treia retrogradare consecutivă din Liga a 3-a şi întâlnirea cu Corona Braşov, liderul seriei, aproape promovată în Liga a 2-a este ultima apariţie în faţa suporterilor din acest sezon, dar oficialii „alb-albaştrilor” au depus documentaţia la FRF pentru a evolua tot în Liga a 3-a şi în stagiunea ce urmează.

Dan HENEGAR

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea