Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Zlatna – Corona Braşov 0-2 (0-1). În nocturnă, unii au promovat, alţii au… picat!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida dintre CS Zlatna şi Corona Braşov, liderul seriei a 6-a din Liga a 3-a, disputată în nocturnă, prima dispută oficială din istoria clubului de pe Ampoi jucată la lumina reflectoarelor, s-a încheiat cu scorul 0-2 (0-1). Golurile au fost marcate în minutul 40 de Chirciu şi minutul 74 de Ene. Braşovenii, cu jucători de pe prima scenă în componenţă (Marc, Postolache, Stere, Chirciu, I. Coman) au celebrat cu această victorie întâia promovare din istoria clubului în Liga a 2-a. De cealaltă parte multă amărăciune în urma celei de-a treia retrogradări la rând, însă CS Zlatna speră să joace de la toamnă tot în Liga a 3-a.
lA căzut nocturna, meci întrerupt 20 de minute!
Arbitrul Ovidiu Haţegan (Arad), aflat pe lista UEFA a întrerupt confruntarea în prima repriză, aproximativ 20 de minute, din cauza faptului că instalaţia de nocturnă nu a mai funcţionat, iar cei circa 400 de spectatori se temeau că partida nu se va mai relua. Şi n-a fost singurul ghinion al respectivei zile, una însemnată pentru gruparea din munţii Apuseni, întrucât în cursul după-amiezii o parte dintre jucători, împreună cu secundul Călin Barbu au ameninţat în mod foarte serios cu plecarea acasă! Antrenorul Florin Danciu a mizat pe formula: Târziu – Sucală (66, Gavrilă), H. Marian, Kiraly, P. Pop – A. Cîmpean, Kopandy, Lacatos (61, M. Rusu), Oct. Drăgan (76, Al. Man) – C. Suciu, Sg. Pop; rezerve Cocârcă.
lLa un pas să nu se joace…
Întâlnirea a fost la un pas să nu se mai dispute, motivul fiind o grevă a jucătorilor echipei de pe Ampoi, fotbaliştii originari din Cluj intenţionând vineri după-amiază să plece acasă. „Aşteptam să ne primim o parte din bani înaintea acestui meci important, dar n-aveam siguranţa că îi vom încasa, auzindu-se chiar că nu ne vom mai prezenta la Cluj în ultima etapă. Am discutat şi cu primarul Ponoran, dar nu ne-a convins”, a spus un fotbalist, sub protecţia anonimatului. „M-am săturat de circ, s-a zvonit că toţi fotbaliştii vor fi puşi pe liber şi probabil băieţii s-au temut că nu-şi vom mai lua banii şi au încercat să forţeze nota”, a replicat un alt jucător.
lDiferende acute Barbu – Danciu!
Pe lângă latura financiară, la mijlocul acestui imens scandal au stat diferendele între antrenorii amfitrionilor, Călin Barbu, secundul care a colaborat şi cu fostul principal Dorel Mureşan şi noul principal Florin Danciu, la orele amiezii cei doi având un aspru schimb de replici. „M-am săturat, mi-am luat jucătorii şi am plecat acasă. Mi-a fost greu să înţeleg cum un antrenor, venit pe filiere politice acceptă să preia echipa cu câteva etape înaintea finalului. În plus şi jucătorii sunt nemulţumiţi că s-au strâns restanţe salariale”, a răbufnit Călin Barbu. Acesta a stat pe banca aurarilor un joc, cel de la Tg Mureş şi deşi se părea că va încheia campionatul ca şi principal a fost înlocuit imediat cu Florin Danciu.
Dan HENEGAR
Foto Cosmin IANCU, Zlatna


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea