Rămâi conectat

Politică Administrație

CS Unirea Alba Iulia a primit un microbuz nou de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Mureșan: Îmi propun creșterea numărului de sportivi

Dragoş Suciu

Publicat

în

CS Unirea Alba Iulia a primit marți, 12 mai, de la Ministerul Tineretului şi Sportului un microbuz nou, la fel ca și celelalte 48 de cluburi sportive din țară. După evenimentul de predare care a avut loc Corneliu Muresan01la Sala Polivalentă din București, directorul clubului din Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a declarat că își propune creșterea numărului de sportivi.

Ministrul Gabriela Szabo a spus că ”este pentru prima dată în istorie când cluburile şi federaţiile primesc de la Ministerul Tineretului şi Sportului, prin Guvernul României, aceste microbuze. Dacă dorim performanţă din partea sportivilor, şi noi trebuie să oferim condiţii cât de cât decente pentru ne putea măsura forţele cu marile puteri ale lumii”.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice distribuie o sută de microbuze federaţiilor şi cluburilor, pentru transportul sportivilor, prin Ministrul Tineretului şi Sportului.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat că suma totală a celor o sută de microbuze se ridică la 3,62 milioane de euro.

”Sunt patru tipuri de microbuze pe care le primeşte Ministerul Tineretului şi Sportului, sunt 30 de microbuze de 8+1 locuri, 53 de microbuze de 16+1, 14 microbuze de 28+2 şi 3 autocare de 58+2 locuri. Ministerul Tineretului şi Sportului hotărăşte cum vor fi repartizate. Pentru aceste microbuze, valoarea totală este de 3.625.145 de euro, inclusiv TVA. Preţul variază de la 19.500 de euro, cel de opt locuri, la 234.700 de euro pentru cel de 58 plus două locuri”, a declrat Dragnea.

Clubul din Alba Iulia a primit un microbuz de 16 locuri plus unul.

”Sunt foarte bucuros că CS Unirea Alba Iulia a primit în dotare un microbuz modern pentru transportul sportivilor la competiții. Mulțumesc pe aceasta cale doamnei ministru al MTS, Gabriela Szabo, si domnului ministru al MDRAP, Liviu Dragnea. Ajutorul acordat de Guvern susține planurile clubului de a mări numărul de sportivi. Noi, tot timpul, am încurajat sportul de masă”, a spus Corneliu Mureșan.

[nggallery id=463]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea