Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș va înregimenta un jucător din Ucraina! David Hadzhymuradov, refugiat cu familia în Daia Română

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș este prima echipă de fotbal din Alba care va înregimenta un jucători din Ucraina! Astfel, de două săptămâni la antrenamentele divizionarei terțe se prezintă mijlocașul David Oleksandr Gadzhymuradov (ce va împlini 17 ani în 6 iulie).

Acesta a plecat împreună cu familia din țara natală atacată de Rusia, iar în prezent s-a refugiat cu familia în Daia Română, unde este profesor tocmai antrenorul Paul Ciucă. Stabilit în districtul Desnyansky din apropierea capitalei Kiev, David a părăsit Ucraina din pricina războiului și conform ultimelor reglementări FIFA poate semna cu alte echipe, ținând cont de situația actuală, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat. În Ucraina, noul echipier al formației “Soda dragă” era legitimat la Olympic College Ivan Poddubny.

Am tradus documentele aferente și am luat legătura cu Federația Română de Fotbal pentru a obține dreptul de joc cât mai repede posibil, bazându-ne pe noile reglementări FIFA”, a spus Ioan Paul, președintele secției de fotbal a CS Ocna Mureș.

Fotbalistul din Ucraina ar reprezenta al doilea “stranier” din istoria echipei ocnamureșene, după ce în toamnă în “alb-albastru” a activat nigerianul Best Tegbo.

Articol publicat în ziarul Unirea joi, 31 martie


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea