Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, tratative avansate cu frații Burcea | Sâmbătă, amicale Inter Unirea – „U” Cluj și CS Ocna Mureș – Arieșul Mihai Viteazu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce au început pregătirile cu CSM Unirea Alba Iulia, însă nu au fost păstrați în lot, frații Burcea (ambii cu cetățenie româno-germană) sunt foarte aproape să semneze cu o altă divizionară terță din Alba, respectiv CS Ocna Mureș.

De altfel, mijlocașul Bogdan Burcea (SW Essen Under 19) a și fost testat de antrenorul Dan Roman în recentul amical cu Retezatul Hațeg. Fratele său mai mare, Robert (23 de ani), apărător lateral dreapta, a avut o carieră marcată de accidentări, începută la Academia Hagi, continuată în Germania (Schalke 04, RW Essen și FC Kray), ultimele două formații fiind Viitorul Dăești și Zimbrul Chișinău (Moldova, 6 luni).

Până în prezent sunt sigure transferurile apărătorilor Potra (Gloria Bistrița) și Haiduc (revenit din Italia), renunțându-se în schimb la Cos. Năcreală (CSU Alba Iulia) și clujeanul R. Pop (mijlocaș aflat în probe).

În altă ordine de idei, sâmbătă, pe teren propriu, este o partidă de verificare, la ora 11.00, cu Arieșul Mihai Viteazu (lider în Liga 4 Cluj), din motive legate de program anulându-se testul programat inițial cu Viitorul Vama Seacă.

În același context, precizăm că sâmbătă, la ora 12.00, se dispută un amical de gală, Inter Unirea – Universitatea Cluj. “Șepcile roșii” și-au făcut un obicei în această iarnă să joace cu echipe din Alba două jocurile de pe prima scenă. Acum două săptămâni, după disputa cu Rapid a fost amicalul cu CS Ocna Mureș (8-0), iar vineri, elevii lui Sabău joacă la Mediaș cu CS Mioveni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea