Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș și-a întărit defensiva: Potra și Haiduc, primele achiziții | Discuții cu Alexandru Giurgiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” din Seria 9 din Liga 3, caută de zor în această perioadă să-și întărească efectivul, primele mutări producându-se în defensivă, apărarea fiind compartimentul nevralgic în cele 15 etape, cu 47 de goluri încasate (medie de 3,13 goluri/ meci, depășită la acest capitol doar de Sănătatea Cluj, cu 48 de goluri).

Astfel, s-a ajuns la o înțelegere cu fundașii centrali Paul Potra (22 de ani, ultima dată la Gloria Bistrița, format de CFR Cluj; foto) și Claudiu Haiduc (33 de ani, un an și jumătate petrecut la Ocna Mureș, care a renunțat temporar la fotbal pentru a munci în Italia), în cazul ultimului discuțiile urmând a fi reluate în primele zile din ianuarie. Reunirea lotului va fi, după toate probabilitățile, miercuri, 18 ianuarie, iar până atunci se speră în concretizarea altor achiziții pentru a se evita retrogradarea. Posibile variante sunt Cosmin Năcreală și Flavius Budin, de la conjudețeana CSU Alba Iulia, grupare care intenționează să renunțe la serviciile acestora.

*Gorba, la CSM Satu Mare

În schimb o pierdere certă este a juniorului Ioan Gorba, fundașul dreapta din toamnă (a venit în startul sezonului de la Academia de Fotbal Florești), unul dintre remarcații sezonului, care a plecat la CSM Satu Mare (locul secund în Seria 10), unde va fi coleg cu un alt fost ocnamureșean, portarul Eduard Berbeacă. Sunt certe și despărțirile de Coltor (din timpul turului) și portarul Cadar, dar vor mai fi și alte despărțiri, în funcție de calitatea transferurilor.

Căutăm de zor, mijlocaș central, dar și juniori. Trebuie să fim inspirați în campania de achiziții”, a spus președintele Ioan Paul.

*Discuții cu Giurgiu

“Soda dragă”, revelația acestei ediții a Cupei României, nădăjduiește să-l păstreze pe căpitanul Alexandru Giurgiu, care și-a exprimat dorința să plece, probabil la CSM Unirea Alba Iulia, deși mai este sub contract până în vară.

Știm ce ne dorim, am discutat cu jucătorul pe această temă, ne-a explicat poziția sa, dar nu putem renunța prea ușor”, a mai spus Ioan Paul, o variantă fiind un schimb de jucători cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, tocmai adversara din prima etapă din 2023.

Până în prezent sunt stabilite amicalele cu Retezatul Hațeg (28 ianuarie și 4 februarie), Viitorul Vama Seacă (11 februarie) și Gloria Bistrița (4 martie), posibili adversari mai fiind CFR Cluj II, Arieșul Mihai Viteazu sau Victoria Viișoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea