Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș, negocieri cu P. Man, A. Sas și Coltor (Olimpia Aiud) | Atacantul este dorit și de Sportul Petrești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, ocupanta locului secund la finele turului în Liga a 4-a Alba, negociază în această perioadă cu trei jucători de la Olimpia Aiud, fundașul Andrei Sas, mijlocașul Paul Man și atacantul Claudiu Coltor.

Cei trei au acceptul formației aiudene și pot pleca la Soda dacă se vor înțelege cu echipa ocnamureșeană, însă mutarea nu este sigură. Astfel Paul Man se va muta la Cluj, iar Coltor este dorit și de Sportul Petrești, o altă pretendentă la accederea în Liga a 3-a. Sunt discuții financiare între club și jucători, dar în același timp Olimpia Aiud nu le va acorda dezlegările gratis, deși tot fotbaliștii din lot sunt transferabili, în condiții avantajoase.

În același context, precizăm că antrenamentele Olimpiei Aiud sunt conduse de portarul Adrian Roman, ce a preluat ștafeta pe banca tehnică, după ce Remus Țălnar a anunțat că nu mai continuă. „Visul meu este ca de la vară, în Aiud să existe o singură echipă de fotbal, indiferent cum s-ar numi, CS Municipal Aiud, sau altfel. Eu sunt dispus la negocieri, pentru că așa ar fi normal, să existe o singură echipă, puternică, nu două care nu pot face performanță reală„, a punctat Ioan Demeter, oficialul Olimpiei Aiud. Reprezentantele municipiului sunt la mijlocul stagiunii vecine de clasament, Olimpia pe locul 9, iar Metalu pe poziția a 10-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea