Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Iernut – Unirea Alba Iulia 2-3 (0-0), după un act secund nebun | „Alb-negrii” au rupt blestemul deplasărilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La ultima deplasare a turului şi înaintea derby-ului de foc Performanţa Ighiu, din runda de final a turului, „alb-negrii” lui Adorian Himcinschi  au reușit să învingă, scor 3-2 (0-0), după o a doua repriză halucinantă.

Cu o singură reușită externă până la acest joc (autogol Konare, CFR Cluj II), uniriștii au avut parte de o confruntare interzisă cardiacilor, în care au fost conduși în două rânduri, cu 1-0 și 2-1.

Pentru prima egalitate a fost nevoie de un alt autogol (!!!), iar apoi s-a declanșat nebunia, marcându-se de 4 ori în numai 12 minute, însă în cele din urmă vizitatorii au reușit să întoarcă scorul, să realizeze a doua victorie la rând și al doilea succes extern al turului!

*Himcinschi: „A fost dificil, dramatic, dar și frumos”

Mă așteptam să fie un meci greu. A fost o confruntare dificilă, dramatică, cu un adversar ca s-a agățat cu disperare de acest meci, dar s-a încheiat frumos. Nu contează autogolurile, important este că am învins. Nu exista neaparat presiunea de a învinge în deplasare, noi ne doream să câștigăm pentru a mai adăuga puncte la zestrea turului. Ne-am consolidat poziția în clasament și mă bucur că jucătorii din ofensivă au jucat ceea ce ne doream, Lăsconi a înscris iar, iar Andrei David s-a zbătut mult„, a spus Adorian Himcinschi.

Unirea Alba Iulia a strâns 23 de puncte până în prezent după ce în campionatul anterior a adunat 26 (12 în prima parte a campionatului). Selagea și compania au reușit 6 puncte în ultimele două partide, îndeplinind obiecivul trasat de conducători pentru a-și încasa salariile pe luna octombrie.

Gazdele au deschis scorul în minutul 51, prin Pastor, din penalty, faultul fiind făcut de I. Grozav. În minutul 65 s-a restabilit egalitatea când Ungur a deviat în propria plasă șutul trimis de Selagea. Ungur (73) s-a revanșat în minutul 73, printr-un eurogol din lovitură liberă și a început nebunia! Imediat, după câteva zeci de secunde a egalat golgheterul Lăsconi (74), la centrarea lui Selagea (după un corner venit la o deviere în transversală… Ungur), iar apoi, în minutul 76, B. Ștef (primul gol al toamnei) a adus Unirea în avantaj la centrarea lui Ad. Matei

În prima repriză, ocaziile au alternat, Chețan (12) – șut respins de Suciu, iar apoi uniriștii ratează în trei rînduri, prin Davidaș (25), A. David (29) și același Davidaș (31). Ulterior Suciu (34) a respins în corner șutul lui Ludușan

CS Iernut: P. Crăciun – S. Pop,  Apolțan, Szanto, Pastor, Fekete, I. Kovacs, S. Stoica, Ungur, Chețan, Ludușan; rezerve Călugăr, C. Păcurar, Balea, Szilaghyi, Roman, Korodi, Ștef. Antrenor Nicolae Chira.

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu – N. Rus (61, B. Ștef), I. Grozav, Al. Man, Ad. Matei – S. Fulea, Al. Giurgiu, Selagea, Davidaș – Lăsconi, An. David (81, Tat); rezerve Petric, Scrob, Schiau, Cr. Păcurar, Onacă. Antrenor Adorian Himcinschi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea