Rămâi conectat

Sport

CS Iernut – Performanța Ighiu 0-3 (0-0), în etapa a 13-a a Seriei a 5-a | Victorie netă și ighienii rămân în trena liderului „U” Cluj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanţa Ighiu a câștigat categoric în deplasarea de la Iernut, scor 3-0 (0-0), după un act secund în care elevii lui Mihai Manea s-au dezlănțuit și gruparea din Alba rămâne în trena liderului „U” Cluj, pe locul secund, după runda a 13-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Golurile marcate în mitanul al doilea de Iclănzan (50), Tineiu (62) și Seiwerth (72) au dus spre o victorie netă, una obligatorie întrucât înaintea meciului „U” Cluj se distanțase la cinci puncte, după remiza ighienilor, pe „Cetate”, cu CFR Cluj II și victoria „șepcilor roșii” în derby-ul de la Cugir.

Exista presiune în tabăra lui Mihai Manea după semieșecul precedent, în plus au existat și multe dificultăți în alcătuirea primului unsprezece din pricina absențelor lui Circov și Potopea și problemelor medicale acuzate de Sporea și Fetița. Ighienii au ajuns la 8 jocuri fără înfrângere, răstimp în care au înregstrat numai două remize, pe „Cetate”, cu Industria Galda și CFR Cluj II.

În minutul 50, Iclănzan a deschis scorul, după un corner executat de Hidișan (reluare cu capul la colțul lung), concretizând dominarea oaspeților.

Avantajul a fost majorat de Tineiu (62), după o centrare de la Ad. Mărginean și o deviere de la Seiwerth, jucător care ulterior a ratat o situație incredibilă. Acesta s-a revanşat ulterior, când a dus scorul la unul de neprezentare, fructificând un contraatac și o pasă trimisă de Fetița.

*Mihai Manea: „Victorie importantă în economia campionatului”

Am reușit să câștigăm un meci destul de greu, împotriva unui adversar agresiv. Lipsa concentrării în fața porții în prima repriză a contat, dar apoi ne-am descătușat. Este un succes important în economia campionatului, rămânem în coasta liderului U Cluj. Claudiu Oara a evoluat foarte bine în centrul apărării„, a explicat Mihai Manea.

În absența căpitanului obișnuit Potopea, accidentat, Mihai Manea l-a reprofilat pe atacantul Claudiu Oara, trimițându-l în centrul defensivei. Cum nici portarul junior Sporea nu este apt, între buturi a revenit Zăvoi. A fost recuperat Trifa, însă libsește golgheterul Fetița, entorsă la gleznă.

CS Iernut: P. Crăciun – A. Pop, Bălaș, Szanto, Fekete, Pastor, Kovacs, Chețan, Korodi, Ungur, Ludușan; rezerve Călugăr, C. Păcurar, R. Stoica, Balea, Szilagyi, Roman, Apolțan. Antrenor Nicolae Ghira.

Performanţa: Zăvoi – A. Cîmpean (73, Olălău), Iclănzan, Cl. Oara, Ad. Mărginean – Trifa (51, Joldeș), Hidișan (80, Ludwig) – Cl. Marcu (55, Fetița), Unguru, Tineiu – Seiwerth; rezerve Sporea, Medeșan, E. Crișan. Antrenor Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea