Rămâi conectat

Politică Administrație

“Criza deşeurilor” – generată de incompetenţa şi dezinteresul liderilor PDL, Dumitrel şi Hava!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Scandalul pe tema depozitării gunoaielor din judeţul Alba este dovada prostiei şi mitocăniei celor de la PNL, de fapt PDL, care conduc destinele judetului şi sacrifică interesele cetăţenilor Albei, explicându-le oamenilor că aşa trebuie să se întâmple, că e un fapt normal!

În mod cert, Hotărârea de Guvern nr. 349, din 21 aprilie 2005, publicată în Monitorul Oficial din 10 mai 2005 şi intrată în vigoare în 9 iunie 2005 nu aparţine Guvernului Năstase. Această hotărâre de Guvern este din anul 2005, din perioada când la guvernare se afla Alianţa DA, PDL-PNL, iar guvernul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Hotărărea de guvern a fost semnată, printre alţii, de Sulfina Barbu – ministrul Mediului şi Vasile Blaga – ministru de Interne, ce atunci erau membri marcanţi PDL, devenind acum liberali noi! De asemenea, e o minciună şi faptul că în aprilie 2005 la conducerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba se afla social-democratul Dimitrie Clepan. Domnia sa a decedat şi din păcate nu se poate apăra… Adevărul este că Agenţia Judeteană pentru Protecţia Mediului Alba era condusă, în anul 2005, de un prieten apropoiat a lui Hava si Dumitrel, un pedelist de marcă – Vasile Todea, Desigur că după emiterea hotărârii de guvern amintite a urmat şi adoptarea, prin hotărâre a Consiliului Judeţean Alba, a Planului judeţean de gestionare a deşeurilor. Documentul are caracter obligatoriu nu numai pentru cetăţeni, ci şi pentru conducerea Consiliului Judeţean Alba!

În opinia PSD Alba, depozitul ecologic de la Galda de Jos nu va putea fi dat în folosinţă mai repede de jumătatea anului 2017. E clar că nu se poate realiza o investiţie atât de complexă în timp atât de scurt, din cauza managementului defectuos demonstrat de Roman şi şeful său, Ion Dumitrel! Nu suntem naivi să credem că se poate recupera timpul pierdut din 2005 încoace! Nu ne mai spuneţi poveşti de… adormit liberali! În privinţa depozitului ecologic de la Galda de Jos, e clar că în cazul acestei investiţii, singurele calităţi ale gospodarilor judeţului sunt incompetenţa şi nepriceperea!

Alba Iulia,
29.10.2015
Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea