Criză de lideri în PSD: Gabriela Firea, candidatul surpriză cu care social-democrații cred că pot câștiga alegerile prezidențiale

Senatorul Florin Cârciumaru, președinte al PSD Gorj, a declarat la un post local de radio că din punctul său de vedere partidul o va susţine în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2019 pe Gabriela Firea.

”Dorinta este să câștigam. Din sondaje la noi cel mai bine în partid stă doamna primar Firea. Dacă ne luam după ultimul sondaj doamna Firea stă cel mai bine față de toate personalitațile chiar și peste Iohannis. Mergem cu doamna Firea, din punctul meu de vedere. Este pentru prima dată când în Comitet se ia în discuție cine va candida la prezidențiale”, a declarat preşedintele PSD Gorj la Infinit FM, potrivit Gorj 24.

La ședința liderilor PSD de săptămâna viitoare ar putea fi convocat și un Congres Extraordinar.

Nicolae Bădălău, președintele executiv al PSD, a declarat zilele trecute: “Consider că un Congres duce la însănătoșirea partidului și e un lucru foarte bun. Nu uitați că, în 2019, avem două rânduri de alegeri: europarlamentare și prezidențiale”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

mandolina 8 ianuarie 2018 at 11:55

A aruncat omul o fumigena si ati preluat-o toti din presa ca oile… Nu Firea va fi candidatul PSD in 2019 si nici „penalul” Dragnea cum sperau unii.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...