Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Cristi Dănileț promite să renunțe la TikTok dacă ajunge judecător CCR: „Prima dată când societatea civilă avansează un nume”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cristi Dănileț promite să renunțe la TikTok dacă ajunge judecător CCR: „Prima dată când societatea civilă avansează un nume”

Judecătorul Cristi Dănileţ, susținut de USR și de Iniţiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE) pentru postul de judecător CCR, a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că funcția i se potrivește și promite să nu mai publice filmuleţe pe Tiktok dacă ajunge judecător constituțional.

”Este prima dată când societatea civilă avansează un nume, pentru mine este extrem de onorabil, este o demnitate la care am aspirat de ceva vreme, mi s-ar potrivi profilului. Sunt un luptător pentru independenţa justiţiei şi păstrarea valorilor democratice de mulţi ani”, a arătat Dănileţ.

Despre faptul că a fost suspendat din magistratură, el a răspuns: ”Până când decizia e definitivă, mă bucur de prezumţia de nevinovăţie. Sunt convins 99 de procente că voi avea câştig de cauză la Înalta Curte. Dacă asta e problema, că Danileţ publică filmuleţe pe Tiktok, prin care arată că are viaţă privată şi face treabă acasă, promit ca judecător CCR că nu voi mai publica filmuleţe pe Tiktok”, a mai comentat el.

Pe 13 decembrie 2021, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a decis excluderea din magistratură a judecătorului Cristi Danileţ, de la Tribunalul Cluj, pentru manifestări pe care le-ar fi avut pe mai multe reţele de socializare. Danileţ susţine că excluderea sa din magistratură a fost decisă de CSM pentru două filmuleţe publicate pe Tik Tok, care nu au legătură cu Justiţia şi profesia de magistrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea