Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crin Antonescu a lansat candidaţii USL din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Preşedintele PNL, Crin Antonescu şi liderul ţărănist Victor Ciorbea, au participat vineri, 18 mai, seara, alături de aproape două mii de membri şi simpatizanţi ai USL şi PNŢCD la mitingul de lansare a candidaţilor USL din judeţul Alba desemnaţi pentru alegerile locale din 10 iunie 2012.

Membrii şi simpatizanţii USL, împreună cu liderii partidelor, au traversat în marş, cu fanfara în frunte, Bulevardul Transilvaniei spre casa de Cultură a Sindicatelor. Aici, la scenă deschisă, au fost prezentaţi candidaţii pentru primăriile celor 11 oraşe din judeţul Alba.

Festivitatea a debutat cu discursul copreşedintelui USL Alba, Ioan Dîrzu, care a prezentat mesajul de schimbare în bine a ţării transmis de premierul PSD în funcţie, Victor Ponta.

Liderul ţărănist Victor  Ciorbea a reiterat sprijinul acestui partid istoric pentru programul USL de relansare a ţării, pentru liderii USL care vor lupta pentru această schimbare.

Candidatul USL la CJ Alba, Teodor Atanasiu a făcut o scurtă trecere în revistă a eşecurilor guvernărilor portocalii şi a prezentat alternativa oferită de USL în judeţul Alba insistând asupra faptului că toţi cei care candidează acum sub sigla USL sunt bine pregătiţi, cu strategii menite să relanseze comunităţile din care provin.

Candidatul USL la primăria municipiului Alba Iulia,Călin Potor, le-a declarat albaiulienilor că sunt marea lui familie alături de care intenţionează să aducă un plus de bine în evoluţia oraşului, a fiecărui locuitor de-al său, fie că obiectivul se numeşte locuri de muncă, locuinţe sau confortul edilitar şi pentru cei uitaţi de actuala administraţie.

 Preşedintele PNL, Crin Antonescu a subliniat în discursul lui, importanţa colaborării între cele trei partide care compun USL precizând că au fost câştigate două bătălii: răsturnarea guvernului şi cea pentru încrederea cetăţenilor în USL.

“Știu câte așteptări aveți de la noi, știu câte speranțe v-ați pus în noi, știu că nu mai îndurați ceea ce guvernanții ultimilor ani și președintele actual al României v-au dat și ne-au dat – umilință, sărăcie, minciună. Știu că aveți înțelegere și răbdare și mă angajez în fața dumneavoastră, împreună cu toți colegii mei de aici și din toată țara, să facem tot ce ne stă în putință pentru ca dumneavoastră să vă simțiți în fine respectați de către cei care vă conduc.”

          Insistând asupra lipsei de respect şi demintate, Crin Antonescu a făcut referire directă la primarul PDL Mircea Hava şi la preşedintele CJ Ion Dumitrel, aratând că aceştia, asemeni tuturor candidaţilor PDL din România refuză să se mai întâlnească cu elctoratul sub înfăţişarea de acum 4 ani. Comparativ, Antonescu a enumerat PSD-ul, PNL-ul şi PNŢCD-ul care au avut demnitatea să se prezinte la alegeri sub aceleaşi culori şi aceleaşi sigle pe când candidaţii portocalii din ţară s-au dezis de şefii lor Băsescu-Boc-Udrea, de orice analogie cu aceştia.

          Crin Antonescu a vorbit deopotrivă de curajul şi demnitatea celor doi candidaţi – Atanasiu şi Potor – care fiecare prin acţiunile lor au ţinut piept guvernării portocalii, preferând să lupte pentru ideile lor.

          În acest context, liderul liberalilor din România le+a acordat girul lui de încredere, invitându-i pe cetăţenii români să lupte până la final pentru “eliberarea României”, respectiv în 10 iunie să acorde votul lor USL-ului, candidaţilor lansaţi de această uniune.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea