Rămâi conectat

Ştirea zilei

Crimă la Blaj, în a doua zi de Paști. Un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a fost înjunghiat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni seară, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Blaj, s-a produs un scandal între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată.

Victima, în vârstă de 21 de ani, din Blaj, a fost transportată inițial la spitalul din Blaj, apoi a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, ajungând în cele din urmă la spitalul din Târgu Mureș, unde a decedat în dimineața acestei zile. În prezent, tânărul care l-a înjunghiat este cercetat pentru omor calificat.

Incidentul s-a petrecut pe strada Plopilor situată într-un cartier locuit în majoritate de etnici romi.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de echipa de poliţie deplasată la faţa locului, a rezultat că, între F.Ş.V., de 21 de ani şi L.Ş.C., de 18 ani, ambii din Blaj, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia F.Ş.V. a fost lovit cu un cuţit în zona toracică.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, prezentând o plagă penetrantă în zona toracică, fiindu-i afectat plămânul drept.

Ulterior aceasta a fost transferată la un spital din Târgu Mureş unde în cursul dimineţii de azi, 22 aprilei 2014, a decedat.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru efectuarea de cercetări faţă de L.Ş.C., sub aspectul comiterii infracțiunii de omor şi luarea măsurilor legale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea