Crimă la Blaj, în a doua zi de Paști. Un tânăr de 21 de ani a decedat după ce a fost înjunghiat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Luni seară, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Blaj, s-a produs un scandal între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată.

Victima, în vârstă de 21 de ani, din Blaj, a fost transportată inițial la spitalul din Blaj, apoi a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, ajungând în cele din urmă la spitalul din Târgu Mureș, unde a decedat în dimineața acestei zile. În prezent, tânărul care l-a înjunghiat este cercetat pentru omor calificat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Incidentul s-a petrecut pe strada Plopilor situată într-un cartier locuit în majoritate de etnici romi.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de echipa de poliţie deplasată la faţa locului, a rezultat că, între F.Ş.V., de 21 de ani şi L.Ş.C., de 18 ani, ambii din Blaj, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia F.Ş.V. a fost lovit cu un cuţit în zona toracică.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, prezentând o plagă penetrantă în zona toracică, fiindu-i afectat plămânul drept.

Ulterior aceasta a fost transferată la un spital din Târgu Mureş unde în cursul dimineţii de azi, 22 aprilei 2014, a decedat.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru efectuarea de cercetări faţă de L.Ş.C., sub aspectul comiterii infracțiunii de omor şi luarea măsurilor legale.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei

1 comentariu

Cetatean 23 aprilie 2014 at 7:38

La bulau pe viata pentru criminalul L S C !
Cioroiul a devorat cioara !

Comentariile sunt oprite