Rămâi conectat

Ştirea zilei

Creșterea eficienței energice pentru Liceul Tehnologic Dorin Pavel din Alba Iulia. Proiectul pe masa consilierilor locali

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Creșterea eficienței energice pentru Liceul Tehnologic Dorin Pavel din Alba Iulia. Proiectul pe masa consilierilor locali

Liceul Tehnologic Dorin Pavel din Alba Iulia va beneficia de un proiect pentru creșterea eficienței energetice, în cazul unui vot favorabil din partea Consiliului Local.

În cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 5- Valul renovării, Axa 2-Schema de granturi pentru eficienţă energetică şi rezilienţă în clădiri publice, Operaţiunea B.2 Renovarea energetică moderată a clădirilor publice, Municipiul Alba Iulia a depus, în platforma dedicată a apelului, proiectul cu titlul – “CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MUNICIPIUL ALBA IULIA – LICEUL TEHNOLOGIC DORIN PAVEL – CORP A – LICEU”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă renovarea energetică moderată a clădirilor publice, respectiv a LICEULUI TEHNOLOGIC DORIN PAVEL – CORP A – LICEU.

La depunerea proiectului a fost solicitată de către finanţator HCL privind aprobarea depunerii proiectului, respectiv HCL 482/07.10.2022 privind aprobarea depunerii proiectului “CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MUNICIPIUL ALBA IULIA – LICEUL TEHNOLOGIC DORIN PAVEL – CORP A – LICEU” şi participarea la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă – Componenta 5- Valul renovării.

Urmare a semnării contractului de finanţare nr. 10407/26.01.2023, semnat de către UAT Municipiul Alba Iulia la data de 13.02.2023, este necesară emiterea HCL-ului privind aprobarea proiectului şi înfiinţarea Unităţii de Management a Proiectului.

Valoarea cheltuielilor eligibile a proiectului “CREŞTEREA EFICIENŢEI ENERGETICE A CLĂDIRILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT DIN MUNICIPIUL ALBA IULIA – LICEUL TEHNOLOGIC DORIN PAVEL – CORP A – LICEU”, este de 6.987.997,13 lei (fără TVA), la care se adaugă TVA în valoare de 1.327.719,45 lei, contribuţie asigurată în cadrul PNRR, la care se adaugă contribuţia proprie a beneficiarului ce constă în cheltuielile neeligibile care pot apărea pe durata implementării proiectului, sume ce vor fi asigurate din bugetul local al Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Tragedie de NEIMAGINAT, adolescent de 17 ani, găsit spânzurat, în Răhău. Era elev la un liceu din Sebeș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Tragedie de NEIMAGINAT, adolescent de 17 ani, găsit spânzurat, în Răhău. Era elev la un liceu din Sebeș Un elev de 17 ani din clasa a XI, profesională, de la Liceul Tehnologic din Sebeș a fost găsit spânzurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la locuința din Răhău (Sebeș). Potrivit informațiilor transmise pentru ziaruunirea.ro de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea