Rămâi conectat

Sport

Cornel Ţălnar preia FC Braşov! *Antrenorul albaiulian revine în Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul albaiulian Cornel Ţălnar revine în Liga 1, după ce l-a înlocuit pe Ilie Stan de la cârma echipei FC Braşov. În vârstă de 56 de anI, ex-uniristul a avut în toamna trecută o experienţă în Liga a 2-a din Oman, la FC Oman Muscat, iar la mijlocul anului 2013 s-a despărţit de Dinamo. „Ţânţarul” a mai antrenat sub Tâmpa, în campionatul 2006-2007 , iar gruparea braşoveană a realizat două transferuri în aceste zile: Marius Constantin şi Janos Szekely.

În efectivul braşovean se regăseşte şi blăjeanul Daniel Tătar, iar pe banca „stegarilor” a stat un alt unirist, Alexandru Pelici.

Ilie Stan, fostul antrenor de la Concordia Chiajna si Steaua a fost anunţat, joi, ca nu mai intra în planurile conducerii administrative. Anunţul oficialilor braşoveni vine la doar o zi de la reunirea lotului formaţiei de sub Tâmpa. Ilie Stan l-a înlocuit în etapa a 14-a pe Alexandru Pelici şi nu a obţinut decât şase puncte în şase meciuri. În locul lui Ilie Stan va fi instalat Cornel Ţălnar, fost la Dinamo, al cincilea tehnician pentru FC Braşov în acest sezon după Adrian Szabo, Aurel Țicleanu, Alexandru Pelici și Ilie Stan. FC Braşov a încheiat anul 2013 pe locul 16, loc retrogradabil, cu doar 16 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea