Rămâi conectat

Curier Județean

Control în trafic, cu RAR, la Teiuș: 46 de autovehicule verificate și amenzi de peste 6.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii din Teiuş şi reprezentanţi ai RAR, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 46 de autovehicule, la 7 dintre ele fiind constatate defecţiuni tehnice.

La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu poliţiştii Compartimentului Rutier Teiuş şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza oraşului Teiuş, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 46 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. La 4 dintre autoturismele depistate cu defecţiuni s-a constatat că erau echipate cu anvelope ce prezentau un grad ridicat de uzură.

Faţă de şoferii ce conduceau autoturisme cu defecţiuni tehnice, a fost luată măsura sancţionării contravenţională, iar ca măsură complementară a fost dispusă reţinerea certificatelor de înmatriculare.

Alţi 19 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, iar faţă de 3 conducători auto a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 6.120 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea