Constructorii blăjeni, solidari cu Primăria Blaj la deszăpezire

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    Ieri dimineaţă, 8 firme de construcţii care-şi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Blaj au răspuns apelului primarului Gheorghe Rotar de a participa, alături de reprezentanţii Poliţiei Municipale şi Serviciului Public de Gospodărie Comunală, la un comandament de iarnă. Având în vedere cantităţile mari de zăpadă depusă pe marginile părţii carosabile în urma acţiunilor de deszăpezire, participanţii au decis de comun acord să intervină benevol pentru preluarea troienelor de pe marginea străzilor şi depozitarea zăpezii în afara oraşului. Constructorii şi-au declarat pe deplin sprijinul, punând la dispoziţie 21 de utilaje: buldozere, Ifroane, camioane pentru transport etc. În condiţiile unei ierni obişnuite, deszăpezirea se realizează de către Serviciului Public de Gospodărie Comunală al Primăriei Blaj, în baza unui program de intervenţie pe timp de iarnă. În acest an, cantităţile de zăpadă căzute în ultima perioadă au fost însă mult mai mari, ajutorul dat de către firmele de construcţii fiind binevenit, mai ales că este voluntar. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

benedict 666 16 februarie 2012 at 10:24

toti pt blaj
blaju pt rotaru
amin

magnolia 16 februarie 2012 at 11:51

nu vorbi in numele tuturor. Ai fi si tu unu caruia ii umple buzunarele acest mogul local.
Eu una l-am votat o data, dar a doua ora nu se va ma intampla. Orasul este ingropat in datorii prin credite luate pe 30 de ani…o sa treaca si aceste vremuri ,,bune” si o sa platim din buzunarele noastre panselutele si sensurile giratorii placate cu marmura lui Videanu.

magnolia 16 februarie 2012 at 11:44

la cati bani le-a bagat in buzunare ( sute de mii de euro ) ce e asa mare lucru ? Credeti ca face cineva ceva pe gratis ? Rotaru a ajuns la imobilul cu numarul 5 in patrimoniul sau. Nu e chiar asa mult la salariul lui de 3800 de lei.

Comentariile sunt oprite