Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Construcția unei noi fabrici de 20 de milioane de euro, la Arad, a fost finalizată de către Elis Pavaje

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Construcția unei noi fabrici de 20 de milioane de euro, la Arad, a fost finalizată de către Elis Pavaje

Principalul plan de dezvoltare al companiei Elis Pavaje, pentur anul 2023, este consolidarea activității în cea mai nouă fabrică Elis Pavaje, deschisă la Arad, la finalul anului 2022, conform zf.ro.

Totodată, producătorul cu origini în Petrești, judeţul Alba are un buget de investiţii şi pentru modernizări pe fluxul de producţie din celelalte fabrici, pentru înlocuiri de utilaje, parc auto pe combustibil sau electric.

„Principalul obiectiv pentru acest an este aducerea la capacitate maximă a fabricii de la Arad, optimizarea fluxurilor şi a planurilor de producţie, această fabrică urmând să deservească vestul ţării pentru întreaga gamă de produse Elis Pavaje“, spune Emil Goţa, unul dintre acţionarii companiei.

Elis Pavaje a investit 20 mil. euro în fabrica de la Arad, a cărei construcţie, incluzând platforma logistică, a fost finalizată aproape integral, aceasta devenind cea mai mare unitate de producţie a companiei.

Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, iar capacitatea tehnologică a liniei de producţie este de 7.000 de metri pătraţi de pavele pe zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea