Rămâi conectat

Cultură Educație

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba salută iniţiativa Primăriei şi a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba mulţumeşte Primăriei şi Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia pentru sprijinul acordat liceenilor din Alba Iulia în organizarea tradiţionalului „Bal al Bobocilor”.

„Susţinerea anuală acordată tinerilor de Primăria Municipiului Alba Iulia este  o dovadă că autorităţilor le pasă de evenimentele organizate exclusiv de elevi, evenimente care le dezvoltă creativitatea, spiritul de iniţiativă şi capacităţile organizatorice. Balul Bobocilor a fost, este şi va rămâne o tradiţie pentru toţi liceenii iar buna lui desfăşurare este un motiv de bucurie atât pentru unitatea de învăţământ cât şi pentru comunitate” a transmis Andrei Popa, preşedinte CJE Alba.

Efortul financiar depus de Primăria Municipiului Alba Iulia este apreciat atât de elevii albaiulieni cât şi de reprezentanţii acestora din Consiliile Şcolare ale Elevilor, care sunt implicaţi în organizarea Balului Bobocilor.

Reamintim că, Primăria Alba Iulia îi susține pe liceeni în organizarea balurilor bobocilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea