Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul-vânător liberal Rareș Buglea se va ocupa personal de ciorile și graurii din Ampoi I

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii din cartierul albaiulian Ampoi I pot răsufla ușurați și, de asemenea, pot să fie mândri că au votat un consilier local care e și vânător și poate să-i scape de neplăcerile cauzate de păsările ce se strâng în copacii din curtea Liceului ”Alexandru Domșa”, din zonă.

Blocurile din cartierul respectiv au fost împânzite zilele trecute de „notificații„ în care consilierul liberal din Alba Iulia Rareș Buglea promite ”să se ocupe personal” de această problemă și cere ”îngăduința” să fie lăsat să tragă cu pușca prin curtea liceului măcar de două ori pe zi, seara și dimineața, evident, nu singur, ci împreună cu alți vânători cu experiență.

Pentru conformitate și pentru a veni în ajutorul cetățenilor care au aceeași problemă dar nu au prin vecinătate consilieri locali – vânători, redăm mai jos anunțul liberalului Buglea. Apelați cu încredere!

”Stimate cetatean,
Am primit mai multe sesizări legate de problema care de ceva vreme framanta cartierul si zona in care locuiţi si ma refer aici la păsările, in special grauri si ciori, care s-au cuibărit in arborii din curtea Liceului Nr. 1- Alexandru Domsa. Cunosc faptul ca aceste pasari deranjeaza din mai multe aspecte, cum ar fi mizerie, gălăgie si miros. M-am interesat de metodele de combatere in cazul păsărilor, folosite in alte oraşe, si asta pentru a evita o decizie total greşita si neinteleapta de taiere a arborilor. Metoda pe care o voi propune pentru a fi aplicata urgent este alungarea prin focuri de arma si toaletarea arborilor,fiind cea mai rapida si mai puţin costisitoare. Doresc sa va asigur ca aceasta metoda nu implica riscuri, fiind pusa in aplicare de vanatori cu experienţa care vor folosi cartuşe cu alice foarte mărunte. Va cer insa îngăduinţă pentru faptul ca aceste tiruri trebuie executate seara sau dimineaţa dupa aşezarea păsărilor. Seara 20:30 – 21:30 iar dimineaţa 07:00 inainte de sosirea elevilor. Va mulţumesc pentru intelegere si sunt convins ca prin acţiuni repetate vom scapa de aceasta neplăcere.
Mă voi ocupa personal de rezolvarea acestei probleme!
Cu stima, Rares Buglea, Consilier Local”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea